Căsătoria i-a adus lui Neti Sandu prea multă suferință

Media/TV

Căsătoria i-a adus lui Neti Sandu prea multă suferință

Neti Sandu a povestit într-un interviu despre căsătoria ei, relație și suferința care a fost depășită doar cu terapie. Coafura vedetei Pro TV este neschimbată de 25 de ani, iar secretul este simplu, părul ei se așează de la sine.

Neti Sandu a fost căsătorită timp de 2 ani, după o relație de 10 ani, cu un actor. Despărțirea i-a adus multă suferință, de care a reușit să scape după ani mulți de terapie. Vedeta Pro TV spune însă că s-a dus prea târziu la psiholog. Destăinuri rare pe care atrologul le-a făcut într-un interviu.

Neti Sandu este cunoscută de întreaga țară. Nu există zi fară ca românii să înceapă ziua cu horoscopul zilnic prezentat de vedeta Pro TV de 25 de ani.

Mereu zâmbitoare și cu un horoscop foarte pozitiv prezentat telespectatorilor, Neti Sandu a spus o părticică din povestea ei de viață.

Neti Sandu a fost căsătorită 2 ani

Neti Sandu are aceeași coafură de 25 de ani, așa îi stă părul natural
Neti Sandu are aceeași coafură de 25 de ani, așa îi stă părul natural

A iubit nebunește 12 ani același bărbat. Pe care l-a cunoscut înainte să fie chemată la Pro TV pentru rubrica de horoscop zilnic. Neti Sandu a povestit că a fost o perioadă foarte frumoasă din viața ei.

După 10 ani de relație a urmat o nuntă în toată regula. Rochie albă, mireasă frumoasă și învitați.

Căsnicia a durat doar ani, iar toată lumea știe că Neti este discretă când vine vorba de viața ei personală. A divorțat și s-a focusat pe jobul pe care-l avea și care o împlinea.

În numeroase interviuri a declarat că Pro TV i-a adus multă bucurie în viață. Abia după câțiva ani a decis să-și curme suferința. S-a dus la terapie și a constat că ajuns prea târziu.

Nu s-a lăsat și a continuat terapia pentru a înțelege ce se află în interiorul ei și așa a venit încet, dar sigur și vindecarea de care avea nevoie pentru o viață liniștită.

Într-un înterviu pentru Ok Magazine, Neti Sandu spune că s-a mai gândit la căsătorie, că așa era firescul acelor vremuri.

Terapia și procesul de înțelegere a vieții sale au făcut-o însă să înțeleagă care-i sunt adevăratele nevoi.

Nu-și ghidează viața după horoscop

Zilnic îl prezintă la Pro TV, dar horoscopul nu este un factor decisiv în viața sa. Nu-și ghidează pașii după ce spun astrele. Cel mult este atentă când Mercur este retrograd.

În rest Neti este de părere că destinul și viața îi așeză pașii, ea cel mult are grijă la decizii.

Citește și: Raluca Pastramă tună și fulgeră pe zvonurile din presă. De ce s-a despărțit de Pepe

Despre 2021 spune că va fi un an care ne va învăța lecția noii normalități. Saturn fiind planeta care-i va trezi pe visătorii în exces.

Din interviul dat pentru revistă, Neti Sandu spune că și-a făcut astrograma și că orice astrolog așa învață să lucreze.

Însă deciziile mari din viață nu le ia în funcție de cum stau astrele, ci a ajuns la un nivel de înțelepciune care o ajută să fie echilibrată.

Coafura ei neschimbată, Neti Sandu spune de ce

Acum 25 de ani a apărut pentru prima dată la Pro TV. Neti Sandu spune că atunci când a fost chemată nu i s-a impus nimic.

Coafura lui Neti Sandu a rămas la fel
Coafura lui Neti Sandu a rămas la fel de 25 de ani. Foto: Pro TV

Astrologul Pro TV spune că părul ei se așează așa cum îl vede milioane de români zilnic, de la sine. Nu este nevoită să meargă la coafor sau să aplice diverse trucuri pentru coafura celebră.

„Eu am venit la Pro TV aşa cum eram, nu mi-au impus nicio condiţie să arăt într-un anumit fel. Mi-au zis să vin cu ce am eu de acasă. Au fost şi momente când am zis să facem o schimbare de look, am făcut-o, dar nu-mi stătea mai bine. Părul meu, de exemplu, dacă nu-l laşi aşa cum se aşază el, pierzi linia, luciul. Este acel tip care se coafează de la sine, pe drept. Cât despre stilul vestimentar, pot spune că am avut de-a lungul timpului foarte mulţi stilişti şi am „furat” câte ceva de la fiecare. Aşa am reuşit să-mi creez un stil al meu în care să mă simt bine. Şi respect defectele corpului meu”

a declarat Neti Sandu pentru Ok Magazine

Nici la vestimentație nu mai are nevoie de stiliști. Neti Sandu spune că după ce a fost îmbrăcată de diverși stiliști și-a creat propriul stil și poartă hainele în funcție de starea de care are nevoie.

Consideră că fiecare haină îi oferă o stare, iar asta stă la decizia care stă când vine vorba de ținuta ei.

Cele mai mari plăceri de are când iese cu prietenii la restaurant sau merge cu aceștia în vacanțe.

Neti Sandu n-a declarat dacă acum este într-o relație sau nu. Viața ei personală este bine păzită de vedeta Pro TV.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Vasile

    15 februarie 2021 at 15:34

    Bravo felicitări și respect pentru atitudinea și curajul pe care-l l-ați avut și pe care îl aveți în continuare

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top