Raluca Pastramă tună și fulgeră pe zvonurile din presă. De ce s-a despărțit de Pepe

Media/TV

Raluca Pastramă tună și fulgeră pe zvonurile din presă. De ce s-a despărțit de Pepe

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, este supărată pe presa mondenă pe care o acuză de titluri nefondate.

Pepe și Raluca Pastramă se confruntă de la anunțul despărțirii cu titlurile din presa mondenă care aproape zilnic vine cu informații. Raluca Pastramă tună și fulgeră pe titluri, sătulă de manipulările din presă.

Într-o declarație la postul de televiziune Antena Stars fosta soție a lui Pepe dezminte zvonurile din presă, dar afirmă că nu-și va lăsa copiii niciodată.

Raluca Pastramă spune de ce s-a despărțit de Pepe

Raluca Pastramă este sătulă de titlurile din presă. Deși până acum spune ea s-a abținut să comenteze zvonurile din presa mondenă, Pastramă a ținut să sublineze că s-a enervat din cauza zvonurilor legate de copii.

Pepe și Raluca Pastramă a divorțat
Pepe și Raluca Pastramă a divorțat

Fosta soție a lui Pepe declară că nu se pune problema ca Pepe să nu poată să-și vadă copiii. Aceasta a declarat că este normal ca tatăl acestora să aibă o relație cu ei.

Enervată la culme de presă, Raluca a spus că nu-și va lăsa copiii niciodată. Aceasta a spus tot legat de titlurile din presă că este adevărat că Pepe și tatăl ei nu-și mai vorbesc.

Motivând că este normal să nu o mai facă atâta vreme cât ei doi nu mai au o relație. „Nu au de ce să mai vorbească”, a spus Raluca Pastramă la Antena Stars.

Pepe: Nu am agresat niciodată o femeie

Pepe a fost primul care a povestit despre divorț. Într-un mod total surprinzător acum câteva luni acesta a postat pe canalul său de Youtube un videoclip în care anunța că se desparte de Raluca Pastramă.

Acum o săptămână despărțirea s-a produs și efectiv la notar. Cei doi au ales să nu se judece și spun că s-au înțeles să se despartă amândoi. Pepe a lăsat să se înțeleagă că au custodie comună.

Tensiuni intre Pepe și fosta soție din cauza presei
Tensiuni intre Pepe și fosta soție din cauza presei

Mai nuanțat în declarații și mai calculat, Pepe a preferat să vorbească tot pe Youtube și despre plângerea penală pe care i-a făcut-o fosta soție pentru agresiune.

Acesta a declarat pe Youtube că a avut agresiuni fizice dar cu bărbați, niciodată cu femei.

Citește și: Românii au talent se vede cu o zi înainte pe Voyo.ro, după pe Pro TV

Artistul spune că Raluca și-a restras plângerea penală pentru că nu avea dovezi și nici motive să o lase pe rolul anchetei.

N-au spus nici unul, nici altul de ce s-a ajuns la poliție.

Tensiuni la notar din cauza presei

Presa de scandal a aflat data și ora la care cei doi au trebuit să se prezinte.

Raluca Pastramă a fost foarte deranjată de prezența presei în fața notariatului. Pepe a fost însă răbdător și a explicat după semnarea actelor de divorț că totul a fost pașnic și că au semnat multe acte.

Surse apropiate celor doi au declarat că Raluca i-ar fi reproșat lui Pepe că presa a fost anunțată chiar de el. Aceasta nu dorește să-și mai expună viața în articolele site-urilor de cancan.

Dorința de a fi alături și de păstra o relație bună îi face pe cei doi să fie aproape de nedespărțit. De dragul copiilor.

Continue Reading
3 Comments

3 Comments

  1. Valentina

    13 februarie 2021 at 15:54

    E grea gramatica română?!

  2. Lily Panaitescu

    13 februarie 2021 at 16:04

    Atenție la gramatică!

  3. Marga

    20 februarie 2021 at 11:25

    Multe stiri false de dragul de a fi in atentia publicului si multe pre multe greseli gramaticale ale celor ce transmit stiri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top