Smiley jurat la Românii au talent, în locul lui Andi Moisescu. Luni Golden Buzz

Media/TV

Smiley jurat la Românii au talent, în locul lui Andi Moisescu. Luni Golden Buzz

Smiley a preluat postul de jurat la Românii au talent, după ce Andi Moisescu a fost diagnosticat cu probleme de sănătate.

Vineri, la Românii au talent Smiley a primit potul de jurat al emisiunii de talente del a Pro TV și va ține locul lui Andi Moisescu jumătate de sezon.

Smiley în juriul la Românii au talent

După 11 ani de la lansarea emisiunii Românii au talent, unul din prezentatori a fost desemnat de producători jurat la emisiunea Pro TV.

Smiley a declarat că este altfel să vezi concurenții emisiunii care apar pe scenă de la masa juriului.

Artistul este pentru prima oară jurat în istoria emisiunii, după ce Andi Moisescu, unul din cei mai vechi jurați a fost nevoit să stea departe de scena Românii au talent.

Luni se dă Golden Buzz

Unul din numerele prezentate pe cea mai faimoasă scenă de talente din România va primit Golden Buzz luni, 15 ianuarie 2021.

Emisiunea este acum difuzată de ori pe săptămână. Vinerea, ziua clasică pentru show-ul de talente și lunea de la ora 20:30 la Pro TV.

Smiley are puteri depline la masa juriului emisiunii câtă vreme ține locul lui Andi Moisecu.

Pavel Bartoș a rămas singur în culisele emisiunii, iar Smiley va analiza prestația concurenților în numele lui Andi Moisescu.

Din declarațiile artistului acesta a spus că:

Jumătate de sezon am fost la masa juriului și am avut ocazia să văd cum se văd numerele concurenților din față, nu din culise”.

Smiley ocupă temporar postul de Jurat la Românii au talent
Smiley ocupă temporar postul de Jurat la Românii au talent

Drepturi depline

Pe toată perioada în care Smiley îl înlocuiește pe Andi Moisescu, acesta va avea drepturi depline, inclusiv să apese pe butonul Golden Buzz.

Este pentru prima dată în istoria emisiunii, din cei 11 ani de activitate, când un prezentator preia și postul de jurat al emisiunii. Dar să nu uităm că preselecțiile de anul trecut s-au desfășurat sub condiții speciale.

Luni se va acorda un golden buzz, cele mai iubite momente din emisiunea de la Pro TV.

Live stream online Românii au talent

Emisiunea poate fi văzută și sub format live stream online, live text și live video pe următoarele site-uri.

Huff.ro va face în fiecare zi de difuzare live text, iar site-ul îți prezintă cele mai importante momente. Galerii foto și video și multe alte detalii.

În funcție de operatorul de cablu TV sau telefonie puteți vedea live stream și live video Pro TV pe următoarele site-uri:

Abonații RCS RDS pot urmări emisiunea pe telefon pe aplicația mobilă care se instalează din App Store sau Magazin Play. Cei care vor să vadă Românii au talent live stream online pot accesa site-ul www.digionline.ro.

Cei care au abonament la Vodafone sau UPC au la dipoziție două platforme. Site-ul vodafonetv.ro și horizon.tv – pentru cei de la UPC, acum Vodafone Fix unde canalele aflate în grilă, înclusiv Pro TV sunt transmise live stream online.

Dacă ești abonat Orange atunci poți apela la aplicația Orange TV. Dacă sunteți abonați Focus Sat, compania vă pune la dispoziție două platforme unde se vede emisiunea live stream online. Prima este aplicația LIVE TV descărcabilă din App Store sau Google Play sau site-ul livetv.focussat.ro.

Regula Golden Buzz, luni 15 februarie se acordă încă unul

Luni, 15 februarie 2021, se va acorda al doilea Golden Buzz din sezonul 11 al emisiunii.

Regulile au rămas aceleași. Prezentatorii emisiunii pot acorda un singur buton auriu, iar fiecare jurat are dreptul la o singură apăsare a acestuia.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top