Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, telenovela continuă

Media/TV

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, telenovela continuă

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi continuă să scrie episoade în telenovela care le poartă numele.

Telenovela Alex Bodi VS Bianca Drăgușanu nu pare să fie în curând încheiată. Anul trecut cei doi divorțau cu foc prin emisiunile de televiziune și site-urile de vedete. Anul acesta Bianca a readus în discuție un subiect care l-a vizat pe afacerist, iar de aici la scandal, doar un pas.

Bianca Drăgușanu a primit replica de la Alex Bodi

Alex Bodi s-a ținut departe 3 luni de declarațiile Biancăi Drăgușanu. Zilele trecute blonda se căsătorea cu Gabi Bădălău, recent a anunțat că nu o mai face pentru că nu poate fi genul de femeie care să accepte ieșirile bărbatului cu alte femei.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, pe vremea când se înțelegeau
Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, pe vremea când se înțelegeau

De aici la Alex Bodi doar un pas. După ce în presă au apărut niște fotografii în care Bianca Drăgușanu era lovită, blonda a numit trei persoane care ar fi putut trimite către presă acele fotografii.

A treia persoană, fară să fie denumită clar, e Alex Bodi pe care-l declară de altfel și obsedat de ea.

Vezi și: Bianca Drăgușanu a depus plângere penală după ce a primit amenințări

După ce a citit în ziare declarațiile făcute de Bianca despre el, Alex Bodi a reacționat în emisiunea lui Capatos și a declarat:

„Poate să facă 50.000 de plângeri (…). Doamna declară multe chestii referitoare sau cu aluzie la mine, ca de multe dăți, dar se pare că nu știu câtă credibilitate mai are. În primul rând, eu nu vreau să îi mai intru în jocul ăsta murdar și am evitat asta aproape trei luni de zile. Am evitat total orice provocare venită din partea dânsei și să public această chestie nu cred că este un beneficiu pentru mine, având în vedere viața mea, punctul în care mă aflu. Relația în care mă aflu, deci nu m-ar avantaja sub nicio formă.

Ea a fost cu mine din 2018, în septembrie și noi ne-am despărțit anul trecut. Iar referitor la imaginile pe care le-am publicat, că am mai primit dintr-o grămadă de părți, ar trebui să știe că vine cu lucruri care s-au întâmplat acum doi ani, anumite chestii pe care eu mi le-am asumat și le-a recunoscut. Eu când fac ceva îmi asum, dar ea trebuie să aducă dovezi de moment. Sper să nu fie nevoit să vorbesc, pentru că nu mai vreau să intru în scandalul ăsta mediatic, pentru că eu nu trăiesc din asta”, a declarat Alex Bodi la XNS, la Antena Stars.

Credeați că s-a terminat articolul? Nu. Mai avem.

Zvonuri că se împacă

Da. Ați citit bine. Am scris bine. Presa mondenă deja vehiculează declarații ale unor prieteni, desigur, cum altfel? Apropiați ai celor doi, care spun că iubirea dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, este atât de mare încât finalul acestui nou scanal va duce la o nouă împăcare.

N-ar fi greu de crezut pentru că n-ar fi pentru prima oară când după un întreg circ mediatic cei doi se împacă.

Să nu uităm că Bianca Drăgușanu trăiește din expunerea în presă. Chiar dacă este într-un context negativ, imaginea blondinei bătută de un milionar, adica Alex Bodi este perfectă pentru a aduna mai mulți followeri pe conturile de socializare.

Bianca Drăgușanu i-a spus lui Dan Capatos referitor la imaginile cu ea lovită de Alex Bodi că a depus o plângere penală în acest sens.

Reamintim că Alex Bodi este arestat la domiciliu într-un dosar nu tocmai…demn de un om de afaceri.

Presa vuiește și va vui în continuare pentru că acest subiect, deși este unul extrem de mediatizat continuă să vândă.

Alex Bodi i-a cumpărat un nou indel de logodnă iubitei sale

Alex Bodi și-a refăcut viața sentimentală și presa anunță că de Sfântul Valentin, milionarul i-a cumpărat iubitei sale un inel în valoare de 30.000 de euro.

Aceasta s-ar fi supărat că afaceristul a intervenit în emisiunea lui Capatos, dar un diamant repară orice supărare, așă că Alex s-a conformat și a mai cerut-o odată în căsătorie pe iubita lui.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Adrian

    16 februarie 2021 at 10:33

    Frumos articol.Emotionant, cu mesaj vibrant, ce mai sa zici.Bravos domnu’ jurnalist cu studii de Stang si etc.Se vede cartea multa.Talent dom’le;-))).Cum traiti bai neispravitilor din tampenii d’astea?Ce cacat de stire e asta?Niste idioti.Cum e sa te inchei o ”zi de lucru” si sa te uiti la ce ”ai produs”?Pai nu iti vine voma?Nu prea …se pare.Bravo Samuele taica, combati, combati.;-)))))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top