Dispute între Radu Vâlcan și Adela Popescu „e dificil”. Prima imagine cu băiatul lor

Media/TV

Dispute între Radu Vâlcan și Adela Popescu „e dificil”. Prima imagine cu băiatul lor

Adela Popescu spune despre Radu Vâlcan că este un bărbat dificil. Mare surpriză au avut când au aflat că vor avea tot băiat, nu fată cum se așteptau.

Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară. Alături de soțul ei, Radu Vâlcan trăieste o frumoasă poveste de dragoste ce durează de ani buni. Recent între cei doi au fost mici dispute legate de numele copilului.

Atât Radu cât și Adela erau pregătiți să aibă o fetiță. Însă la ecografie medicu le-a făcut o surpriză și le-a spus că voi avea un băiat.

Adela deja alesese numele pentru fetița care credea că o s-o aibă, își dorea să se numească Ileana.

Dispute între Radu Vâlcan și Adela Popescu

Adela Popescu sotul ei Radu Valcan si cei doi copii ai sai
Adela Popescu sotul ei Radu Valcan si cei doi copii ai sai. Al treilea copil este tot baiat

Adela Popescu și-a dorit foarte mult ca fiica ei să poarte numele Ileana. Surpriză, însă, medicul le-a spus celor doi că este însărcinată cu un băiat. Între Radu Vâlcan și Adela Popescu au apărut mici tensiuni legate de numele celui de-al treilea băiat din familia lor.

„Nu avem încă un nume. Dar știm că ne dorim un nume „necăutat”, simplu, dar cu rezonanță. Și să înceapă, dacă se poate cu A”, a spus Radu Vâlcan la Antena 1.

Atât Radu cât și Adela își țin relația personală departe de ochii presei. Rare sunt aparițiile celor doi în public și nu au lăsat loc ziarelor de scandal să facă presupuneri despre relația lor.

Atunci când Radu Vâlcan filma în Thailanda „Insula iubirii”, Radu o lua pe Adela Popescu cu el, iar aceasta își lua concediu de la Pro TV.

Anul acesta familia lor se va mări, iar frumoasa familie va mări cu un al treilea frățior pentru cei doi.

Prima imagine cu băiatul Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan

Adela Popescu a facut publica prima imagine cu sarina ei. Este insarcinata din nou cu baiat
Adela Popescu a facut publica prima imagine cu sarina ei. Este insarcinata din nou cu baiat

Recent iubitul cuplu din showbiz au făcut publică și prima imagine cu băiatul lor. Adela este însărcinată și a fost la medic pentru o ecografie.

Mândră nevoie mare a publicat pe o rețea de socializare o fotografie făcută de Radu Vâlcan în care se vede ecranul ecografului.

Mii de comentarii au primit cei doi pe rețelele de socializare, fiind felicitați și primind mesaje de încurajare. Adela are o sarcină normală, deși este la al treilea copil.

Adela îl consideră pe Radu Vâlcan dificil

Adela Popescu vorbește rar de relația ei cu Radu Vâlcan. Într-un interviu acordat în vara anului trecut vedeta Pro TV povestea despre ciudățeniile soțului ei.

Acesta spune că uneori este dificil și că are ciudățenii. După un timp și-a dat seama că felul ei de-a fi este doar s-o protezeje și s-o ocrotească.

„Radu este foarte dificil, dar pe cât de dificil este, pe atât de mult îmi dă mie ce am nevoie. Este un om antisocial, eu nu. El dacă stă de vorbă cu cineva, stă de vorbă fiindcă îi place persoana respectivă. Nu are nicio jenă să facă exact ce simte. La început asta m-a deranjat, apoi mi-am dat seama că el este de fapt întru totul dedicat mie și familiei noastre și că tot ce vede în viitor suntem numai noi, cei ai lui.

În rest, niciodată și în niciun context nu m-a pus în vreo situație neplăcută. Chiar îmi aduc aminte că o colegă de la Buftea l-a rugat odată să o conducă acasă și Radu a refuzat-o, pentru că așa a considerat că e mai bine ca să nu îmi creeze vreun disconfort și mie asta mi se pare admirabil, pur și simplu! Iar ciudățeniile pe care le are pălesc în comparație cu ceea ce-mi oferă”, a mărturisit Adela Popescu, potrivit evz.ro.

Lora îi ține locul la Vorbește Lumea

Lora, buna prietenă a Adelei îi ține locul la Pro Tv până naște cel de-al treilea băiat al familiei.

Artista a fost aleasă de fiecare dată de producătorii Vorbește lumea când Adela Popescu rămânea însărcinată.

Așa că pentru a treia oară „buna Lora” cum îi spune Cove, partenerul ei de emisiune ține locul prezentatoarei până naște și poate să revină la Pro TV.

Radu Vâlcan este sub contract cu Antena 1. Este cunoscut de multă vreme ca prezentator al emsiunii „Insula Iubirii” despre care se zvonește că revine din vară cu un nou sezon.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top