Regina Elisabeta devastată de decizia Prinţul Harry şi a lui Meghan Markle

Știri externe

Regina Elisabeta devastată de decizia Prinţul Harry şi a lui Meghan Markle

Regina Elisabeta este devastată de decizia Prințului Harry și a lui Meghan de a nu se mai întoarce la atribuțiile Regale.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au anunțat oficial că nu se vor întoarce la atribuțiile Casei Regale Britanice. Anunțul a fost făcut la scurt timp după ce cei doi au anunțat publicul că Meghan este însărcinată. Potrivit unui acord între cei doi și Regina Elisabeta, Palatul Regal le-a oferit 1 an timp de gândire.

Acordul dintre Regina Marii Britanii, Harry și Meghan expira în lun martie 2021. Aceștia au anunțat palatul Buckingham că nu își doresc să revină la îndatoririle reglale.

Prințul Harry și Meghan renunță definitiv la Casa Regală Britanică, Regina devastată

Prințul Harry și Meghan au anuntat că renunță definitiv la atribuțiile Regale și nu se întorc înapoi. Regina Elisabeta este devastată de decizia celor doi
Prințul Harry și Meghan au anuntat că renunță definitiv la atribuțiile Regale și nu se întorc înapoi. Regina Elisabeta este devastată de decizia celor doi

În martie 2021 Harry și Meghan trebuiau să ia o decizie cu privire la întoarcerea la atribuțiile regale. Data era fixată de un acord pe care cei doi l-au semnat cu Casa Regală Britanică.

Astăzi presa internațională și site-ul Dailymail anunță că decizia celor doi este să nu se mai întoarcă la atribuțiile regale.

Sursele site-ului menționat spun că Regina Elisabeta este extrem de dezamăgită și devastată de această decizie.

Presa internațională scrie că cei doi nu vor să renunțe la acordurile de milioane de dolari semnate cu Netflix și Spotify. Cele două rețele de socializare vor realiza seriale cu Megha și Harry. Iar afacerile și libertatea oferită fară restricțiile regalității sunt mai importante pentru cei doi.

Englezii o acuză pe Meghan că i-a luat mintile lui Harry

Englezii tradiționali care țin foarte mult la Regina Elisabeta o acuză pe Meghan că l-a influențat pe Harry. Aceștia sunt de părere că soția prințului este de vină pentru toată îndepărtarea prințului de casa regală.

Harry și Meghan așteaptă al doilea copil
Harry și Meghan așteaptă al doilea copil

Totul pare însă un plan bine pus la punct. Meghan n-a fost acceptată de la început de Casa Regală pentru că a mai fost căsătorită și mai are un copil.

După căsătorie cei doi și-au dus la îndeplinire o parte din atribuțiile regale, dar au făcut și gesturi care au contrariat reguriozitatea impusă de la Palatul Buckingham.

Imediat după ce au plecat, atat Casa Regală, cât și Australia aflată sub conducerea Regatului le-au retras finanțările și i-au lăsat pe cont propriu.

Decizia nu i-a afectat foarte tare pentru că deja aveau finanțări de la companii private.

Harry și Meghan folosesc imaginea Prințesei Diana

Luna trecută presa britanică a aflat că la doar o lună după de la nașterea primului copil, Meghan a cerut să fie scoasă din certificatul fiului său de naștere.

În dreptul numelui mamei apare acum titulatura Prințesei Diana. Iar mai nou toate momentele importante sunt făcute în preajma în care iubita prințesă este sărbătorită sau aniversată.

Cei doi nu au declarat de ce fac astfel de gesturi în ultima perioadă, dar presa vehiculează că vor să se folosească de imaginea Prințesei Diana, ca să atragă simpatia mai multor persoane.

Zvonuri: Prințul William supărat foc pe Harry

Prințul William este demn de statul oferit de Casa Regală Britanică. Respectă atât el și Kate la virgulă îndatoririle regale.

Zvonurile din Marea Britanie spun că Prințul William și Harry nu-și mai vorbesc după ce acesta a părăsit Casa Regală.

Relația lor s-ar fi răcit pentru că cel din urmă n-a fost de acord cu deciziile pe care Harry le-a luat și tensiunile au continuat să crească între cei doi.

Este de așteptat acum noua poziție a Reginei Elisabeta, care a declarat până să apară vestea că Meghan și Harry nu mai revin la Casa Regală, că cei doi sunt primiți la evenimenele familiei.

Însă date fiind situațiile de acum este posibil ca Regina Elisabeta să-i excludă de tot pe cei doi din rândul familiei.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top