Clubhouse aplicația momentului, dar pe bază de invitație

Știri externe

Clubhouse aplicația momentului, dar pe bază de invitație

Clubhouse noua aplicatie în trend și in interesul utilizatorilor. Cum obtii o invitație pentru a putea să-ți faci cont.

Clubhouse este una din cele mai celebre noi aplicații despre care se tot discută zilele acestea. Aplicația a fost lansată doar pentru cei care dețin un telefon iPhone, iar conturile se pot crea doar cu invitație.

Experții în social media spun că tocmai de aici și interesul foarte ridicat pentru Clubhouse pentru că este ceva nou și care în 2021 se poate accesa doar cu invitație.

Clubhouse o aplicație audio

Clubhouse este o aplicație care funcționează diferit față de celelalte. Pe rețeaua de socializare nouă se pot posta doar mesaje audio. De asemenea aplicația își invită utilizatorii să se aboneze la topicuri de larg inters care sunt destul de vaste.

Diferența este că nu se pot posta fotografii, video-uri sau mesaje de tip text ca pe rețelele clasice existente ci doar mesaje audo.

Cei care au iPhone pot descărca aplicația, dar pentru a activa un cont este necesară o invitație. Invitația este primită de un utilizator care are deja Clubhouse și care-ți te invită în clubul select ce pare deocamdată.

Cum funcționează Clubhouse?

Imediat după ce primești invitația care vine printr-un SMS de la un prieten care are deja cont ești invitat să-ți alegi interesele și preferințele.

Interfața aplicației Clubhouse, după ce primești invitație
Interfața aplicației Clubhouse, după ce primești invitație

Imediat după crearea contului ești invitat să alegi preferinețele are te interesează. Domeniile sunt vaste, iar pe baza celor selectate în configurarea profilului vei primi în wall informații la care te-ai abonat.

Repetăm diferența este că ele pot fi ascultate doar audio, nu în stilul clasic cu care sunteți obișnuiți pe alte rețele de socializare.

Wall-ul Clubhouse dupa ce contul a fost creat
Wall-ul Clubhouse dupa ce contul a fost creat

Care sunt șansele Clubhouse în România?

Deși este devreme specialiștii în social media declară că aplicația nu va fi preferată de români. Dar este important de reținut că stilul nou de comunicare ar putea atrage.

Printre cei care au declarat că și-au făcut cont pe aplicația în trend se află milioanul Elon Musk și Mark Zuckerberg.

Zvonurile venite din partea Facebook sunt că gigantul american se gândește deja să creeze o aplicație similară Clubhouse, care să concureze cu aceasta.

Fondatorii aplicației se declară uluiți de numărul mare de persoane care sunt interesate de aplicația lor și într-un mesaj postat pe blog spuneau că speră ca serverele să reziste.

Va fi acces liber la aplicație și petru Android?

Fondatorii aplicației au dezvoltat-o doar pentru utilizatorii iPhone. Aceasta nu este disponibilă celor care au telefoane Android, iar fondatorii evită să declare dacă vor dezvolta și o versiune pentru acest sistem de operare.

Probabil în funcție de evoluția acesteia și fondurile pe care Clubhouse le va atrage se va renunța în timp și la invitația necesară pentru crearea unui cont.

Cumva tehnica aplicației aduce aminte de practica Google care atunci când a lansat serviciul Gmail, cei care își doreau o adresă aveau nevoie tot de o invitație.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top