Gabi Bădălău acuzații grave de la fosta amantă, ține cu Claudia Pătrășcanu

Media/TV

Gabi Bădălău acuzații grave de la fosta amantă, ține cu Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău este acuzat de amanta sa că este homosexual. Aceasta o susține pe Claudia Pătrășcanu în scandalul ce pare că nu se mai termină.

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu încetează. Intervenția unei foste amante în emisiunea lui Capatos aruncă în aer noi zvonuri despre acesta. Bărbatul care tocmai s-a despărțit de Bianca Dragușanu este pus acum la zid de o fostă amantă care ține cu Claudia Pătrășcanu, soția lui.

Gabi Bădălău acuzat grav de o fostă amantă

Una din femeile cu care a înșelat-o Gabi Bădălau pe Claudia Pătrășcanu, a făcut dezvăluiri incendiare în scandalul care pare să nu se mai termine.

În emisiunea XNS, prezentată de Dan Capatos, femeia a intervenit și i-a luat apărarea soției lui Bădălău.

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu trece la un alt nivel, intervine amanta
Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu trece la un alt nivel, intervine amanta

Aceasta îl acuză pe afacerist că ar consuma substanțe interzise. Și nu se oprește aici.

Vezi și: Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, telenovela continuă

„Ești distrus, micuțule. Bețiv, drogat, impotent și, în curând, și falit. Temai scoteai cu doi-trei lei la câte probleme aveai cu DNA. Eu cred că e abia începutul. Nu mă mai amenința tu pe mine, penibilule, pe mine. Stai să vezi cât râd cu mama de țiganca de mă-ta la tv, că tot vorbești de mame. O să mă mai cete umpic că m-am băgat în cârd cu țiganii. Dar mai mult de atât nu mă pun la mintea ta.

Mai mult decât să nu ai familie și copii, ăsta necaz. La Bălăceanca vreau să te văd! Copii pot să am oricând, numai să vreau. Și-au dorit și își doresc mulți, chiar și tu, umflatule!

Ai uitat când te rugai de mine? Și eu voi avea grijă de ei, cu siguranță, nu ca tine, gunoiule. Pentru mine ești pușculiță cu mărunțiș, ești nebun? Așa bogătaș ca tine…râsule.

Mi-ar fi amre rușine în locul tău. Tu te vezi bărbat? De ce ți-ai dat soția afară din casă, și o chinui ca pe hoții de cai? Pateticule. Cred că ți-au luat prafurile mințile, săracul de tine”, i-ar fi spus fosta amantă lui Gabi Bădălău, după ce și-ar fi cerut scuze de la Claudia Pătrășcanu.

Tunul de acuzații ale femeii a continuat în emisiunea lui Dan Capatos. Gabi Bădălău este acuzat că ar avea altă orientare sexuală și femeia care a vorbit la XNS, spune că de față cu copiii acestuia s-ar fi prezentat în stare de ebritate și sub influența substanțelor interzise.

Claudia Pătrășcanu s-a certat și cu Adriana Bahmuțeanu

Invitată în platoul XNS, Adriana Bahmuțeanu comenta situația dintre amorezii care nu se mai satură de scandal.

În încercarea de a o sfătui pe Claudia Pătrășcanu, Adriana Bahmuțeanu a fost atacată de cântăreață care i-a amintit de certurile ei cu Prigoană.

De aici până la un alt scandal a fost doar un pas. Cele două s-au contrat în timpul emisiunii. Claudia consideră că Adriana Bahmuțeanu este în măsură să-i dea sfaturi legate de relația ei cu Gabi Bădălău, având în vedere scandalurile pe care le-a avut cu Silviu Prigoană.

Adriana nu s-a lăsat și i-a răspuns artistei, declarând că ea nu și-a făcut soțuș homosexual și nici nu l-a denunțat la DNA.

„Cine este ea să mă judece pe mine? Am vrut să fiu drăguță, am vrut să o ajut, i-am trimis și o carte după divorț, doar pentru că a citit două articole de psihologie nu înseamnă că le știe pe toate și că e expertă. Am mâncat din aceeași farfurie? Vreă să afli ce probleme ai, du-te la un control”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Gabi Bădălău a declarat că refuză să mai comenteze circul mediatic lansat de fosta sa soție și afrimă că ea își dorește publicitate, de aceea ar continua acest scandal.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top