Survivor ziua eliminării. Roxana Nemeș și Simona Hapciuc nominalizate

Media/TV

Survivor ziua eliminării. Roxana Nemeș și Simona Hapciuc nominalizate

Survivor 21 februarie 2021, ziua eliminării. Roxana Nemeș și Simona Hapciuc propuse pentru eliminare de Faimoși.

Survivor România are duminică, 21 februarie 2021, zi de eliminare. Una din concurentele din echipa faimoșilor va pleca acasă. Propuse spre eliminare sunt Roxana Nemeș și Simona Hapciuc.

Tensiunile între Faimoși sunt tot mai mari odată cu evoluția concursului. Survivor România scoate din concurenți frustrările, energia, dar și răutățile. Dacă la început toată lumea părea că se înțelege de minune, acum taberele sunt formate.

Faimoșii vor ca Roxana Nemeș sau Simona Hapciuc să plece acasă, iar una va fi eliminată de la Survivor în editia din 21 februarie 2021.

Survivor, eliminare cine pleacă acasă Roxana Nemeș sau Simona Hapciuc

Ediția de duminică, 21 februarie 2021, se anunță una incendiară pentru Războinici și Faimoși. Astăzi la Survivor se joacă jocul de comunicare care va oferi posibilitatea ca cei aflați în Republica Dominicană să primească mesaje de la cei dragi.

Totuși fanii emisiunii așteaptă cel mai mult eliminarea. Care din cele două faimoase va pleca acasă, după ce au fost nominalizate de Faimoși.

Simona Hapciuc este propusă pentru eliminare la Survivor. Concurenta este accidentată la genunchi
Simona Hapciuc este propusă pentru eliminare la Survivor. Concurenta este accidentată la genunchi

Tensiunile sunt mari, iar Simona Hapciuc este extrem de suparată pe Sebastian Chitoșcă. Spune despre concurentul Survivor România că este extrem de fals și manipulator.

Nici Sebastian Chitoșcă nu o laudă pe propusa spre eliminare, dar vorbește în termeni eleganți. Spune că este o concurentă bună, dar că problema de la genunchi îi afectează parcursul în concursul Survivor.

Roxana Nemeș are probleme cu Faimoșii

Nici Roxana Nemeș nu o duce bine cu colegii ei din echipa Faimoșilor. Concurenta Survivor a ajuns să fie nominalizată după multe certuri și tensiuni cu echipa ei.

Roxana Nemeș  propusă de Faimoși pentru eliminarea de la Survivor pe 21 februarie 2021
Roxana Nemeș propusă de Faimoși pentru eliminarea de la Survivor pe 21 februarie 2021

La plecarea în Republica Dominicană, Roxana spera să poată să-și arate abilitățile sportive și visa la marele premiu. Azi, 21 februarie 2021, este la un pas de eliminare.

„Este o provocare uriașă și o experiență pe care nu o voi mai trăi în această viață. Cred că fiecare om trebuie să aibă o astfel de experiență ca să învețe să aprecieze ceea ce viață i-a dăruit, în special lucrurile mici pe care, de multe ori, le trecem cu vederea. Cred că mă va maturiza această competiție. M-am văzut acolo, chiar dacă sunt conștientă că va fi foarte greu. Nu sunt cea mai mare sportivă, nu am făcut sport de performanță, dar sunt motivată și extrem de ambițioasă.”, declara Roxana Nemeș pentru VIVA.

Vezi Survivor live video și live stream online

Platformele operatorilor de calbu și internet vă pun la dispoziție, o serie de site-uri sau aplicații mobile unde poți vedea live stream online Suvivor.

Horizon.tv este platforma oferită de UPC, actual Vodafone Fix unde puteți vedea live video reality show-ul pe Kanal D HD.

Tot Vodafone are la dispoziție Vodafone TV, aplicație pentru telefoanele Android și iPhone, ce poate fi descărcată pentru a vedea live Survivor.

Survivor se vede live stream pe platformele operatorilor de cablu si telefonie mobila, alternativa la site-ul Kanal D

Abonații Digi, fostul Rcs Rds, au la dispozție site-ul digionline.ro și aplicația mobilă, unde pot vedea live stream online Kanal D și Kanal D HD.

Datele de autentificare sunt cele de logare în contul de client, fie că ești la Vodafone sau Digi.

Live Stream Survivor și pe Focus Sat

Focus Sat are două platforme unde clienții pot vedea live Stream Survivor în format HD de înaltă calitate. Astfel, Kanal HD poate fi urmărit pe site-ul live.focussat.ro sau pe aplicația mobilă pentru Android și iOS LIVE TV.

Dacă ești la Orange, ai la dispoziție aplicația Orange TV pe care o poți descărca din Magazin Play sau App Store.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top