Roast Kim Jong Un la iUmor pe 21 februarie 2021

Media/TV

Roast Kim Jong Un la iUmor pe 21 februarie 2021, se vede și live stream online

Pe scena iUmor urcă sosia dictatorului Kim Jong Un, care va susține un roast. În acest sezon revin roasturile cu personaje istorice.

Sezonul 10 iUmor readuce Roast-ul în fața telespectatorilor și a juraților. Dacă săptămâna trecută, când emisiunea a revenit cu sezonul 10 a fost sosia lui Vladimir Putin, astăzi 21 februarie 2021 este rândul sosiei lui Kim Jong Un.

Roast Kim Jong Un, la iUmor duminică 21 februarie

Jurații iUmor îl vor întâlni sosia celebrului lider comunist Kim Jong Un astă seară la show-ul de talente de la Antena 1, începând cu ora 20:00.

Producătorii emisiunii anunță că fiecare ediție va avea un roast cu un personaj istoric. Donald Trump, Madonna, Einstein sau Pablo Escobar îi vor lua la ”roast” pe cei trei jurați, anunță producătorii iUmor.

Kim Jong Un face un roast istoric în sezonul 10 pe scena iUmor, duminică, la Antena 1, de la ora 20.00
Kim Jong Un face un roast istoric în sezonul 10 pe scena iUmor, duminică, la Antena 1, de la ora 20.00

Roastul făcut de sosia lui Kim Jong Un poate fi urmărit la Antena 1 de la ora 20:00.

iUmor se vede și live stream

Emisiunea iUmor se poate vedea și live stream. Mai multe platforme legale de live stream online pun la dipoziție canalul Antena 1, unde puteți vedea show-ul.

Prima platformă este antenaplay.ro, unde pe baza unui abonament se poate vedea live video / live stream online canalul Antena 1 și emisiunea iUmor.

Dacă nu doriți să plătiți, operatorii de cablu TV și internet au la dispoziție platforme online unde se pot vedea canalele TV.

Vezi și: Survivor ziua eliminării. Roxana Nemeș și Simona Hapciuc nominalizate

Abonații Telekom România au la dispoziție platforma telekomtv.ro. Cei de la UPC sau Vodafone Fix se pot uita pe horizon.tv. Iar la focus sat Antena 1 se vede live stream online pe platforma LIVE TV, se poate descărca din App Store sau Google play.

De asemenea poate fi accesibilă și pe site-ul livetv.focussat.ro.

Jurații emisiunii sunt aceeași, Chello, Mihai Bendeac și Delia. Emisiunea iUmor este difuzată în fiecare duminică, pe Antena 1 de la ora 20:00.

La fel ca pe modelul „Te cunosc de undeva”, pe site-ul a1.ro se poate vedea o emisiune specială din culisele emisiunii. Emisiunea este prezentată de Vlad Drăgulin.

Imediat după difuzarea la TV cele mai interesante numere sunt publicate și pe canalul de Youtube al emisiunii.

Numărul lui Vladimir Putin este în top 25 trending pe Youtube. Iată momentul de săptămâna trecută.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top