Bianca Drăgușanu replici acide la adresa lui Alex Bodi, după ce s-a împăcat cu Gabi Bădălău

Media/TV

Bianca Drăgușanu replici acide la adresa lui Alex Bodi, după ce s-a împăcat cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Gabi Bădălău. Astăzi a fost la parchet să dea declarații în dosarul intentat lui Alex Bodi. Replicile acide nu au contenit să se oprească, însă.

Bianca Drăgușanu a fost astăzi la Parchet pentru a da declarații în dosarul în care este implicat și Alex Bodi. Tot astăzi Bianca a anunțat că s-a împăcat cu Gabi Bădălău.

Se pare că blonda l-a iertat pe milioanar, pe care-l acuza zilele trecute că nu poate fi alături de el atâta vreme cât el preferă să petreacă timpul cu alte femei.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt din nou împreună

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt din nou împreună
Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au împacat, se pare că speră la un viitor mai bun împreună

Zilele trecute Bianca Drăgușanu anunța că s-a despărțit de Gabi Bădălău, pentru că acesta petrece prea mult timp cu alte femei.

Astăzi Bianca anunță că au decis să reia relația. Argumentând că nu s-au certat niciodată. Și afirmând că va vedea ce-i rezerva viitorul.

Astăzi a fost o zi importantă pentru Bianca, a fost invitată la Parchet pentru a da declarații în dosarul pe care l-a intentat împotriva lui Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu replici acide la adresa lui Alex Bodi

Drăgușanu a depus plângere penală la finalul anului trecut împotriva milionarului Alex Bodi pentru loviri.

Bianca Drăgușanu, dezvăluire-bombă după ce s-a împăcat cu Gabi Bădălău: “Vom trăi și vom vedea”. Mesajul acid pe care i l-a transmis indirect lui Alex Bodi
Bianca Drăgușanu, dezvăluire-bombă după ce s-a împăcat cu Gabi Bădălău: “Vom trăi și vom vedea”. Mesajul acid pe care i l-a transmis indirect lui Alex Bodi

Fosta asistentă TV nu a putut declarații despre ceea ce au întrebat-o anchetatorii, dar ce este clar este că dosarul îi va crea probleme lui Bodi.

Alex Bodi are deja probleme penale din cauza unui alt dosar pentru care este arestat la domiciliu.

Recent într-o emisiune televizată milionarul a declarat că este sătul de scandalul pe care Bianca îl provoacă. Ba mai mult acesta afirmă că Bianca face acest show mediatic pentru publicitate.

În presa de scandal au apărut luna trecută niște fotografii cu Bianca Drăgușanu care era vizibil agresată. Aceasta suține că a fost bătută de Alex Bodi.

„Am publicat niște fotografii în urma unor fapte care s-au întâmplat, eu am luat bătaie în acele poze. Există un dosar în care cine m-a bătut va fi pedepsit. Eu n-am făcut nimic, decât că sunt terorizată și în momentul de față, am vorbit cu el la telefon de trei ori până acum și există persoane și dovezi prin care eu pot arăta adevărul și faptul că omul îmi transmite tot felul de chestii: mesaje cu dublu sens și așa mai departe.

El nu a fost niciodată nimic din ceea ce pare. Nu vreau să mai vorbesc despre el, pentru că este o perioadă în viața mea care nu s-a terminat frumos și nu-mi face plăcere să vorbesc despre această perioadă, vă vorbesc despre prezentul meu.’, a declarat Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show în urmă cu câteva zile.

De menționat că unii din prietenii celor doi spun că aceștia, deși au tot acest scandal în spate, se iubesc de fapt foarte mult și până la urmă s-ar împăca.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Aurica

    23 februarie 2021 at 15:38

    Nu înțeleg de ce se scrie atâta despre aceasta persoana? Ce merite are? Maine, poimâine o sa aflam și cât gramaj face zilnic la wc. Chiar nu aveți despre ce scrie? Ba e bătută, ba nu e, ba s-a despărțit, ba s-a împăcat. Trebuia sa spună atunci ca a fost bătută nu sa plece a doua zi în vacanta și nu sa se plângă acum. Cred ca are ce merita! Se pare ca nu-i priește liniștea și că-i place sa lingă ce scuipa. Găsiți alte subiecte mai importante decât Bianca. Asta va muri dacă nu e implicata într-un scandal și voi nu scrieți despre el.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top