Daria Batschi Beleca, Golden Buzz la Românii au talent

Media/TV

Daria Batschi Beleca, Golden Buzz la Românii au talent

Golden Buzz pentru Daria Batschi Beleca cu un număr cântat la harpă.

Daria Batschi Beleca are 15 ani și cântă la harpă. A urcat pe scena Românii au talent foarte încrezătoare și spune că s-a îndragostit de instrument de la prima vedere. A vrut să cânte la pian, dar un context de împrejurări a făcut-o să aleagă harpa.

Andi Moisescu i-a acordat Dariei Batschi Belca Golden Buzz

Daria Batschi Boleca a luat Golden Buzz cântând la harpă de la Andi Moisescu. Asta demonstrează că și un număr neconvențional, poate fi trimis direct în semifinala show-ului de la Pro TV.

Daria își dorește pe viitor să cânte în continuare la harpă și să fie profesoară a acestui instrument. Din dorința de a ajuta copiii care vor să învețe și de le transmite că nu trebuie să le fie frică să greșească.

Știe că viitorul de solistă la harpă este greu, dar deja a evoluat pe scena Ateneului Român.

De câte ori pe cineva cântând mi-aduc aminte de toate templele grecești și-mi dau seama că de acolo vine există ceva”, a spus Florin Călinescu.

Andi Moisescu a decis să-i acorde Golden Buzz pentru numărul interpretat la harpă pe scena Românii au talent.

Iată cum se descrie Daria Batschi Beleca:

Iată cum se descrie Daria Batschi Beleca, Golden Buzz de la Moisescu
Iată cum se descrie Daria Batschi Beleca, Golden Buzz de la Moisescu

Mă exprim prin sunete, prin acorduri și ritm, dând muzicalitate trăirilor!

Emoția este muzică și muzica este emoție. Pentru mine, sunt indisolubil legate. Sunt trăirile mele, sunt parte din mine.

Muzica este expresia mea, emoția mea, emoția trăită, retrăită și transmisă, empatia cu instrumentul meu și, prin aceasta, cu toți ceilalți, cu publicul meu. Emoția publicului meu este o continuare natuarală a actului artistic.

 Muzica este cea care creează legături, iar emoția le dă viață, le face reale și durabile, deseori chiar de neuitat.

Se împletesc într-o armonie perfectă, creând plenitudinea, bucuria trăirii…ca râsul unui copil, ca un curcubeu după ploaie, ca pasărea în zbor, ca bătăile inimii celor îndrăgostiți…

Este pentru prima dată când ajung pe o scenă mare și mi-am dorit mult să se întâple lucrul acesta, dar la Golden Buzz Nu mă așteptam”, a spus Daria Batschi Beleca după ce Andi Moisescu i-a acordat butonul auriu.

VIDEO: Golden Buzz Daria Batschi Beleca

Sursa video: Românii au talent / Youtube Daria Batschi Beleca

Iată ce a scris Daria Batschi Beleca despre muzică pe blogul ei:

Despre muzică și emoție este un proiect al elevilor clasei prof. Raluca Stratulat, Colegiul Național de Muzică “George Enescu” București, susținut de The Chamber Music Project. Nu a existat un număr impus de rânduri, fiecare a scris cum a simțit despre un subiect prea vast sau prea vag definit. Scopul nu a fost unul precis, ce ne-am dorit a fost să ne exprimăm sincer, în acest moment al vieții noastre, fără teama de a fi judecați sau dorința de a dovedi ceva. Despre ce am scris de fapt? Despre noi. Ce am obținut? O legătură mai profundă.” a scri Daria Batchi Beleca, solista de la harpă de la Românii au talent.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top