Chef Sorin Bontea a primit cadou o șuncă la majoratul său și și-a făcut nunta la cantină

Media/TV

Chef Sorin Bontea a primit cadou o șuncă la majoratul său și și-a făcut nunta la cantină

Chef Sorin Bontea a vorbit deschis în emisiunea lui Mihai Bobonete despre majoratul său, nunta sa și povestea sa de viață. Chefi la Cuțite revine din 28 februarie 2021 la Antena 1.

Chef Sorin Bontea a primit un cadou inedit când a împlinit 18 ani. Și-a serbat majoratul în 1988 și a primit cadou de la restaurantul unde lucra deja, a primit cadou o suncă în cutie. Pe vremurile respective astfel de cadouri erau foarte apreciate și greu de găsit de populație.

Chef Sorin Bontea a fost ajutor de bucătar

Bontea a pornit de jos și avut norocul să lucreze din adolescență. La 18 ani, la majorat, era deja angajat la un restaurant faimos din București. Fară piedici a povestit și cum și-a serbat majoratul.

Chef Sorin Bontea revine la Chefi la Cuțite din 28 februarie 2021. Interviu sincer pentru Mihai Bobonete
Chef Sorin Bontea revine la Chefi la Cuțite din 28 februarie 2021. Interviu sincer pentru Mihai Bobonete

La 18 ani am petrecut normal, în apartament la etajul șase, atunci trebuia să anunți tot blocul că faci petrecere. Și trebuia să chemi tot blocl la petrecere ca să nu sune nimeni la miliție și să nu fie balamuc. Lucram atunci într-un restaurant, am primit cadou o cutie din suncă praga. Era o suncă praga la o cutie foarte mare 2-4kg, o desfăceai cu o cheiță cum desfaci conservele”, a declarat Chef Sorin Bontea în emisiunea „Da Bravo” by Mihai Bobonete.

Vezi și: Rețetă de gogoși Chef Sorin Bontea VIDEO

Chef Sorin Bontea de la Chefi la Cutițite a povestit că i-a prins foarte bine să lucreze de tânăr. Era ajutor de bucătar la un restaurant important din București și avea 1500 de lei salariu.

Lucram ca ajutor de bucătar la un restaurant de pe Calea Victoriei. Aveam 1550 lei salariu. Eram bine. Mergeam la liceu la seral”.

Chef Sorin Bontea și-a cunoscut soția în parc

Chef Sorin Bontea a spus că și-a cunoscut soția la o plimbare în parcul IOR.

Am agătat-o la o plimbare în parcul IOR. La prima întâlnire i-am dus un trandafir roșu și de atunci îi duc de fiecare dată de ziua ei, tradafiri roșii.”.

Extrem de deschis față de prietenul său Mihai Bobonete, Chef Bontea a povestit și cum a fost la nunta lui.

Acum este cunoscut ca unul dintre cei mai mari chefi bucătari din România. De asemenea un jurat de temut de la emisiunea Chefi la Cutiție, care revine la Antena 1 din 28 februarie 2021.

Nunta a făcut-o la cantinta ITB. ITB este actual STB, adică societatea de transport public București.

Eu am fost ultimul dintre frați care a făcut nunta. Am făcut nunta la cantină la ITB (actual STB) – serviciul de transport public București -. Am fost la o nuntă la un prieten de-al meu și mi-e mi-a plăcut foarte mult. Așa am ales localul.”a spus Chef-ul în interviul dat lui Mihai Bobonete.

Prima mașină a chef-ului de la Antena 1 a fost o Dacie 1300 luată cu banii de la nuntă. Bucătarul spune că n-a văzut așa mașină proastă în viața lui. N-a avut parte de căldură și abia a ajuns cu ea la Vălenii de Munte.

Mama saraca a intrat în panică când a aflat de locație. Argumentând că ne facem de râs. Era să nu mai fac nunta. Până la urmă ne-am distrat. Cu banii de la nuntă mi-am luat Dacie. Mi-am luat mașină de toți banii cu geamuri fumurii, era grem și chema Didina.

N-a băgat cald niciodată. Am ajuns la Vălenii de Munte cu paturi pe picioare. Mașina când o porneam, deschideam întâi capota.

Poveștile spumoase din viața lui Chef Sorin Bontea continuă în podcastul lui Mihai Bobonete. Acesta a fost primul său invitat.

Chefi la Cuțite revine din 28 februarie

Chef Sorin Bontea, alături de Chef Florin Dumitrescu și Chef Sorin Scărlătescu revin cu sezonul 9 al emisiunii Chefi la Cuțite. Emisiunea are parte de câteva schimbări.

Gina Pistol este în continuare prezentatoare, dar are și un ajutor în sezonul 9. Premiera sezonului 9 al emisiunii Chefi la Cutițte în aduce și pe Speak în postul de co-prezentator, dar și realiztor al unei rubrici din culise ce va fi online pe a1.ro.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top