adi-barar- stare grava

Media/TV

Trupa Cargo în suferință, fondatorul Adi Bărar în stare critică la terapie intensivă

Fondatorul trupei Cargo, Adi Bărar trece prin momente grele. Solistul în vârstă de 64 de ani suferă de boala momentului și se află internat la terapie intensivă de câteva zile. Anunțul internării l-au făcut colegii de trupă pe pagina lor oficială de socializare.

Care este starea lui Adi Bărar

Adi Bărar este internat la terapie intensivă, fiind supravegheat în permanență de medici.

Fondatorul trupei Crago a fost internat marți de urgență la Terapie Intensivă în Timișoara. Chitaristul se află în grupa de risc, fiind mai puternic afectat de virusul care a împânzit toată lumea. Starea de sănătate a artistului s-a agravat considerabil, medicii fiind sceptici privind șansele de supraviețuire, informează un site de news.

Adi Bărar suferă și de de alte afecțiuni. Artistul are ciroză hepatică, fapt ce îi slăbește și mai mult organismul care îmcearcă să câstige lupta cu noua boală.

Ce spun medicii de starea de sănătate a solistului

Joi, colegii de trupă au anunțat oficial că fondatorul trupui se află internat în spital. Aceștia și-au mărturisit ingrijorarea față de starea fragilă de sănătate a lui Adi. Au apelat la fanii lor, cerându-le să respecte starea de sănătate și să dea dovadă de decență.

Momentan, Adi Bărău se află internat la secția ATI în Spitalul Clinic Județean de Urgențe Timișoara. Medicii de acolo au încercat să liniștească fanii, mărrtirisint că starea lui, deși critică este stabilă.

„Artistul Adi Barar a fost internat in data de 23 feb 2021, acum două zile, venind prin serviciul UPU direct pe secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara. Starea lui este critică, dar stabilă . Are comorbidități importante putem spune că starea lui este stabilă acum, el nu este totuși în afara oricărui pericol”, a declarat Raul Pătrașcu, manager Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara.

Reacțiile fanilor au apărut imediat. Postarea trupei a fost invadată de comentarii în care fanii transmit cele mai bune gânduri chitaristului. Acesția speră să își revină cât mai repede și să revină acasă.

Trupa Cargo. Cum a luat naștere

Cargo este o trupă rock, fondată în Timișoara în 1985. La început, membrii erau Nae Tornotzi (voce), Adrian Bărar  și Tavi Iepan (chitară), Tibi Gajdo (chitară bass), Dinel Tolea (clape) și Carol Bleich (tobe). Trupa rock a atins culmile succesului odată cu venirea în trupă a regretatului solist Leo Iorga.

În anul 2015, atât el cât și colegii de trupă au primit titluri de cetățeni de onoare ai orașului Timișoara. Decizia a fost luată în urma unei ședințe al Consiliului Local. Adi a mărturisit că cea mai grea perioadă pentru trupă a fost în perioada comunistă, când erau impuse mai multe restricții. Acesta a trebuit să să își aleagă cu grijă ținutele, iar exprimarea verbală și muzicală trebuia cenzurată.

Adi Bărar s-a născut în 15 ianuarie 1960 și de-a lungul carierei a fost textier, compozitor și producător muzical. Pasiunea pentru muzică a luat naștere în copilărie, cînd vedeta avea 9 ani și a pus mâna pe prima chitară. Adi Bărar are o activitate vastă compozițională compunând atât pentru diferiți artiști, cât și muzică de film, generice și scurt metraje. Pe lângă proiectul Cargo, Adi a pus bazele unui proiect de muziă blues, „Adi Bărar Band” în 2009.

Continue Reading
3 Comments

3 Comments

  1. djmiha

    26 februarie 2021 at 17:24

    Dumnezeu sa-i dea însănătoșire grabnică. O trupă de muzică rock extraordinară. Îmi pare rau că nu ați specificat și de fostul solist al trupei..Ovidiu.

  2. Carmen

    27 februarie 2021 at 9:23

    Lipsa totala de etica profesionala din partea autorului care-si permite sa etaleze amanunte despre diagnosticele artistului.Fisa medicala nu are regim de confidentialitate?!Rusine!

    • Marioara Detesan

      27 februarie 2021 at 14:04

      A fost comunicatul transmis de familie, cea care a ales să facă publice informațiile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top