zbor pe luna
Sursa foto: dearmoon

Știri externe

Un miliardar japonez oferă gratuit călătorii pe lună. Vor fi selectate opt persoane să îl însoțească

Un milionar japonez oferă șansa mai multor persoane pentru a călătorii pe lună. Condițiile de selecție sunt unele pe care le poate trece oricine.

Te-ai gândit vreodată că vrei să ai parte de o călătorie inedită? Yusaku Maezawa, un om de afaceri din Japonia vine cu o propunere intersantă. El caută opt persoană care să i se alăture în călătoria pe lună. Toate costurile sunt asigurate de acesta, numind expediția o călătorie privată. Nava care îi duce aparține firmei lui Elon Musk, SpaceX, călătoria fiind programată pentru anul 2023.

Ce criterii trebuie să îndeplinească doritorii

Omul de afaceri este cunoscut pentru selecțiile pe teme inedite. Acesta are mai multe afaceri în domeniul modei și este în căutare de artiști care să îl însoțească în călătoria pe lună. Anunțul căutarii a fost publicat de pagina sa de Twitter unde a postat linkul pentru inscriei și detaliile necesare călătoriei.

Cei interesați trebuie să îndeplinească două condiții simple. Nu este vorba de o pregătire fizică sau cunoașterea detaliilor tehnice. Miliardarul cere selectați să promoveze orice activitate se deșfășoară pentru că în felul acesta crede că sunt ajutate și alte persoane și se formează o societate mai bună. A doua cerință a omului de afaceri este disponibilitatea celor opt selectați să ajute alți membri ai echipajului care împărtășesc aspirații similare.

Ce informații se găsesc în solicitarea unui loc pe navă

Cererea de aplicare este formulată foarte simplu. Aceasta cuprinde un chestionar care îți cere numele complet, opțional țara de proveniență. Alături de acestea mai trebuie completat adresa de email și încărcată o fotografie.

Yusaku Maezawa căuta anul trecut o femeie să îl însoțească pe lună

Cei care aplică vor primi pe email detalii în legătură cu procesul de selecție. În anul 2018 compania lui Elon Musk, SpaceX a anunțat că Maezawa va fi primul pasager privat care va beneficia de un zbor în jurul lumii. Prețul pe care acesta l-a plătit companiei pentru a fi la bordul navei nu este cunoscut. Musk a declarat doar că este vorba de „mulți bani”.

Yusaku Maezawa căuta anul trecut o femeie să îl însoțească pe lună

Omul de afaceri care are o avere estimată la 2,9 miliarde de dolari în 2018 este cunoscut despre selecțiile neobișnuite efectuate pe internet. În acea perioadă, miliardarul în vârstă de 44 de ani se despărțise recent de actrița Ayame Goriki în vârstă de doar 27 de ani.

Într-un moment de slăbiciune acesta a ales să creeze un formular de selecție a unei femei pe care să o aleagă să îl însoțească în călătoria spre spațiu. Formularul conținea mai multe criterii și condiție de aplicare. Doritoarele trebuiau să aibă peste 20 de ani, să fie unice și să aibă o pasiune pentru călătoria în spațiu. În urma aplicării o singură femeia ar trebui să fie aleasă, întreg procesul fiind numit „Full Moon Lovers”.

După ce s-au înscris aproape 28.000 de femei, bărbatul a renunțat la selecție. El a transmis un mesaj pe contul personal în care se scuză celor care le-a folosit timpul și se simte egoist, dar avea sentimente mixte și nu mai putea continua.

Nu este prima dată când domnul Maezawa, fondatorul și fostul CEO al retailerului online de modă Zozo, a început o cascadorie care atrage atenția. Acum ceva timp acesta a promis că va împărți 925.000 dolari către 100 de persoane. Acesta spunea că cei care vor reposta acel tweet vor fi posibili câstigători.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top