Surse: Cabral pleacă de la Pro TV la Prima TV

Media/TV

Surse: Cabral pleacă de la Pro TV la Prima TV

Prima TV este pusă pe achiziții de vedete, dupa Andreea Berecleanu și Mircea Dinescu, Cabral Ibacka ar fi în negocieri să plece de la Pro TV. Prezentatoul este una una din cela mai vechi vedete Pro, prezentatorul „Ce spun Românii” este în trustul PRO de pe vremea Acasă TV.

Cabral ar pleca de la Pro TV la Prima TV

Un site de știri citează surse aproiate vedetei Pro TV, care susțin că Cabral Ibacka ar pleca la Prima TV. Recent Bebe Cotimanis, vocea Pro TV timp de 25 de ani s-a mutat la postul de televiziune.

Relansarea Prima TV a venit cu o serie de investiții, iar la plecarea lui Bebe Cotimanis, aceasta a motivat că l-a atras grila postului și proiectele pe care Prima TV ar vrea să le facă, dar și zona financiară, la Prima fiind mai bine plătit ca la Pro TV.

Cabral ar fi primit o oferă financiară mult mai consistentă de la Prima TV. Pleacă de la ProTV?
Cabral ar fi primit o oferă financiară mult mai consistentă de la Prima TV. Pleacă de la ProTV?

Cabral este vedeta PRO din anii 2000, când a plecat de la Prima TV, la Acasă TV, actual post de televiziune denumit PRO2.

După ce Acasa TV s-a transformat și a trecut pe planuri mai puțin mari ale trustului Pro TV, cabral a primit postul de prezentator al emisiunii „Ce spun Românii”. Emisiunea este difuzată de luni până vineri la Pro TV de la ora 18:00.

Un motiv pentru care Cabral s-ar întoarce la Prima TV este cel financiar. Surse din cadrul Pro TV susțin tot mai multe că banii primiți de prezentatori sunt mai puțini ca în vremurile de deplină glorie ale Pro TV.

Dacă înainte Pro TV îl implica pe Cabral și în alte producții cum ar fi fost telenovelele sau seriale produse de postul de televiziune, acum are o singură emisiune.

Cabral este o personaitate extrem de activă și în mediul social. Foarte apreciat pe rețelele de socializare și are și un blog cabral.ro.

Prima TV în continuă relansare

Prima TV a fost cumparată de Clever Media, compania care deține și canalele Look Sport. Noii patroni au început să facă investiții în postul de televiziune care părea că este abandonat de câțiva ani și care nu mai reușea să atragă audiență.

Singura emisiune care mai făcea audiențe este „Schimb de mame”, la care Prima TV nu renunță.

Mutare Andreei Berecleanu la principalul jurnal de știri al postului a fost odată cu lansarea formatului HD și investiția masivă de bani în decoruri și redacția de știri.

Bebe Cotimanis, plecat de la Pro TV, este vocea postului. Acesta a declarat că pe lângă avanajele financiare, un motiv în plus care l-a convins a fost că Prima TV nu îi interzice să aibă colaborări pe voce pentru reclame.

Cabral ar urma să prezinte la Prima TV o emisiune de divertisment.

Contactat de faxnews.ro, Cabral nu a dorit să comenteze informația. La fel și departamentul de PR al Pro TV.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top