ilie năstase ioana simion divort

Media/TV

Ilie Năstase divorțează din nou. Cine a depus actele la tribunal

Ilie Năstase, fostul tenismen era căsătorit de aproape doi ani cu Ioana Simion. Încă din ianuarie când bărbatul ar fi încercat să o lovească pe Ioana. Chiar dacă cei doi au mai fost surpinși împreună, iubirea dintre ei s-a stin din acel moment. Femeia a depus ieri actele de divorț.

Un nou divorț la tribunal îl așteaptă pe Ilie Năstase. De ce nu au ales calea notarului

Fostul sportiv are la activ patru divorțuri, iar ultimul, acela dintre el și Brigitte Sfât a ținut primele pagini ale ziarelor mult timp. Ieri, 2 martie Ioana Simion a despus actele necesare pentru divorț la Tribunalul din Constanța. Potrivit mărturisirilor Ioanei, Năstase a fost cel care a dorit să nu apeleze la notar.

Ilie Năstase nu și-a găsit ănca jumtatea. Fostul sportiv se dessprte de Ioana Simion care îi este soție de doi ani.
Ioana Simion atacată de Ilie Năstase în ianuarie

Aceasta a mai mărturisit că nu dorește nimic de la fostul soț. A asigurat că îi va înapoia parte din bunurile obținute în comun din timpul mariajului. A afirmat că este o femeie pe picioarele ei și deciza lui Năstase de a apela la judecătorie nu o înțelege. Când a venit vorba de bunurile primite cadou, cum este și cazul mașii de mii de euro pe care o deține momentan a spus că acestea nu crede că se vor împărți.

Ioana Simion atacată de Ilie Năstase în ianuarie

După episodul violent din ianuarie, mulți nu au mai văzut nici o șansă de împăcare între cei doi. Ioana a fost nevoită să sune la poliție de frică. Ea a mărturist că pentru prima oară s-a îngrozit de atitudinea sportivului și s-a închis în baie până a sosit poliția. Aceasta a recunoscut întreg incidentul, dar nu a dorit să îi facă recalație soțului.

În ciuda celor întâmplate aceasta nu a dorit să îi facă probleme lui Ilie. Mai mult, a încercat chiar să îi ia apărarea, povestind că el a era încarcat din alte părți și se descărca pe ea. La momentul indicentului, Ioana nu dorea să îi păteze și mai rău imaginea sportivului, aducând aminte că în ciuda acestor ieșiri au avut multe momente frumoase. Femeii în vârstă de 45 de ani nu îi era necunsocut carcaterul agresiv al lui Ilie. Tot ea a povestit că acesta a agresat-o și verbal.

Motivul ieșirii nervoase a sportivului a fost schimbul de mesaje dintre soția sa și fostul ei iubit. Năstase i-a găsit Ioanei mai multe mesaje în telefon cu omul de afeceri din America Nick Rădoi.

Momentul în care Ioana a apărut la Judecătoria Hârșova din Constanța i-a lăsat cu gura căscată pe toți prezenți. Bruneta și-a făcut apariția într-o ținută de mii de euro. Ioana era îmbrăcată într-un costum elegant bordo l-a care a asortat o cămașă albă vaporoasă. Detaliile de rezistență ale ținutei erau papucii în valoare de proximativ 1.000 de euro și geanta de 15.000 de euro, de la un brand exclusiv. Aceasta a venit la tribunal în mașina primită de la fostul soț, un Bentley în valoare de 250.000 de euro.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top