printul philip externat
Sursa foto: Digi

Știri externe

Prințul Philip operat pentru probleme cardiace. Starea lui este stabilă

După o internare de câteva zile, prințul Philip a fost operat din cauza unor probleme cardiace. Meghan și Harry nu renunță la difzarea interviului.

Soțul reginei Elisabeta a suferit o intervenție chirugicală, după cum a anunțat Palatul Buckingham astăzi. În vârstă de 99 de ani, prințul nu este la prima operație din cauza problemelor cardiace. În 2011 ducelui i s-a montat un stent dinc cauza blocarea unei artere. Prințul Harry și Meghan nu amână difuzarea interviului.

Prințul Philip rămâne în spital pentru recuperare

Prințul Filip, soțul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost internat pe 16 februarie la spitalul King Edward din Londra. La momentul respectiv reprezentanții casei regale au anuțat că este vorba doar de tratarea unei infecții. Pe data de 1 martiea, ducele a fost mutat la Spitalul St. Bartholomew, specializat în boli cardiace. Comentatorul regal, Richard Fitzwilliams a declarat că stare de sănătate a prințului este una buna, „Ducele de fier se luptă.”.

Regina nu își va vizita soțul la spital

În 2011 când lui Philip i s-a montat un stent pe inimă familia regală s-a speriat. Philip simțea dureri mari în piept, în timp ce era alături de familie pentru a pregăti Crăciunul. A fost nevoie să fie adus de urgență cu elicopterul la Papworth din Cambridgeshire.

Regina nu își va vizita soțul la spital

După o relație de 73 de ani, regina nu îi poate fi alături soțului în aceste clipe. Unul dintre motive ar fi situația cu care ne confruntăm la nivel mondial, spitalul permițând vizite doar în cazuri excepțioanle, precum moartea.

Un alt motiv pentru care regina preferă să nu îl viziteze pe bărbat este acela că nu vrea să producă itreruperi ale funcționării spitalului. Conștientă de presiunile pe care le poate avea o vizită din partea ei, alege să îl aștepte acasă pe bărbatul cu care își împarte viața de mai bine de șapte decenii. Se preconizează că Philip va fi despărțit de familie pentru cel puțin trei săptămâni.

Prințul Harry și Meghan nu amână apariția interviul

Războiul tacit între casa regală și cei doi i-a amploare de pe o zi pe alta. După ce au șocat cu decizia lor de a părăsi roialitatea, tinerii pregătesc o nouă surpiză. Interviul realizat cu Oprah promite să aducă la iveală multe lucruri ascunse pe care, regina le voia uitate.

După ce durata interviul a fost prelungită, fapt ce denotă că urmează mult mai multe dezvăluiri, Harry și Meghan susțin că nu pot amâna difuzarea acestuia. Ei afirmă că decizia nu este a lor, ci a CBS, postul pe care va fi difuzat.

Fosta ducesă de Sussex numește familia soțului ei „Firma” în trailerul de 30 de secunde lansat astăzi de CBS și îi învinovățeștepe aceștia. În acest timp regina a lansat o anchetă fără precedent cu privire la acuzațiile potrivit cărora Meghan și Harry ar fi intimidat personalul. Afirmațiile devastatoare că ducesa de Sussex a cauzat „cruzime emoțională” subalternilor și „i-a alungat” au fost „foarte” îngrijorătoare, a spus Palatul Buckingham.

În interviul acordat ei au atins mai multe subiecte, de la Brexit la temerile lui Harry că soția s-a poate avea aceeași soarta ca mama sa. Cuplul așteaptă al doilea copil.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top