gina pistol a nascut
Sursa foto: Despre vedete

Media/TV

Gina Pistol a născut. Smiley a făcut marele anunț

Gina Pistol a născut în această seraea. Cuplul este în extaz.

Așteptarea a luat sfărșit pentru celebrul cuplu, Gina Pistol a născut astăzi o fetiță. Prezenatoarea de la Antenă a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă în seara de 9 martie. Smiley a confirmat totul pe pagina oficială de Facebook. Povestea lor în trei a început în urmă cu câteva ore. Din cauza situației globale cântărețul nu a putut asista la nașterea primului său copil. Bucuria pentru cei doi este cu atât mai mare încât medicii îi dădeau șanse mici vedetei să rămână însărcinată.

Gina Pistol a născut primul ei copil. Cuplul este în extaz

Prezentatoarea show-ului Chefi la cuțite a născut în această seară o fetiță perfect sănătoasă. Smiley, iubitul vedetei a anunțat fanii care nu au încetat să îi felicite pe cei doi. Primul lor copil, o fetiță de 3,2 kg are 51 de cm. Cântărețul le-a transmis fanilor că atât Gina cât și fiica lor se simt bine. Cei doi au fimat și câtev imagini în timp ce Gina se pregătea să plece la maternitate.

„Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: Am devenit parinti!.
Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:)
Gasiti mai sus imagini cu noi si emotiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt asa cum le-am trait si cum au navalit peste noi. Vi le aratam ca unor prieteni buni. Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!”, a scris Smiley.

Imagini cu cei doi înainte de naștere

Cuplul a amânat să anunțe că Gina este însărcinată. Sarcina nu a fost lipsită de probleme

Gina și-a dorit foarte mult timp să rămână însărcinată, dar medicii îi dădeau șanse minime. În urmă cu câțiva ani vedeta a făcut mai multe analize din care reișea că sunt șanse mici să aibă un copil pe cale naturală. Când a făcut primul test de sarcină nu credea că este adevărat.

Cei doi nu au vrut să anunțe public sarcina decât după ce știau că este stabilă. Sinceră din fire, prezentatoarea a vorbit de-a lungul timpului și de greutățile din sarcină. Cei doi au fost foarte transparenți cu tot parcusul, arâtându-le fanilor până și camera pe care o va avea cea mică.

Gina a întâmpinat mai multe probleme medicale în sarcină. În ultimul trimestru vedeta s-a plâns de faptul că obosea extrem de repede când făcea efort. Ea a suferit de insomnii deoarece avea rinită de sarcină. Puținele momente când apuca să doarmă erau când fetița nu o lovea. Mai mult, ea s-a plâns de durero de spate și de faptul că i se umflau extremitățiile foarte tare. Cu toate acestea, Gina nu ar schimba nimic, bucuria de a fi mama, fiind net superioară.

Cei doi au preferat să țină relația departe de ochii curioșilor. Aparițiile lor împreună din mediul online au debutat după ce blondina a rămas însărcinată.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top