Prințul Willian a făcut primele declarații cu privire la acuzațiile de rasism ale Casei Regale

Știri externe

Prințul Willian a făcut primele declarații cu privire la acuzațiile de rasism ale Casei Regale

Prințul William face primele declarații legat de acuzațiile de rasism ale Casei Regale. Averea primită de cei doi de la prințesa Diana.

Interviul oferit de prințul Harry și Meghan Markle a stârnit mai multe controverse în rândul familiei regale. Fosta actriță a declarat că așteaptă o fetiță, dar ce a surpsins publicul a fost mărturisirea legată de faptul că nu mai voia să trăiască. Un alt subiect sensibil atins de Meghan a fost cel legat de rasism, mai exact de culoarea pielii a fiului lor, Archie. Palatul Buckingham a transmis o reacție oficială legat de acest subiect, iar prințul William, moștenitorul la tron a făcut și el o declarație.

Prințul William apără familia regală. Ce a declarat Palatul Buckingham

Fratele cel mare, prințul William nu a discutat până acum probleme dintre Harry și Casa Regală. Urmașul la tron a stat departe de scandaluri, iar aparițiile sale au privit doar îndatoririle regale. După ce palatul a emis un răspuns oficial, jurnaliștii au cerut părerea și prințului William. El se afla oficială la Școala 21 din Stratford, în estul Londrei când a răspuns la cea mai așteptată întrebare.

Întrebat ce părere are legat de afirmațiile din celebrul interviu acesta a fost destul de rezervat. El nu a afirmat sau infirmat acuzațiile. Acesta a mărturisti doar că familia regală nu este una rasistă și momentan nu a vorbit cu fratele său despre acest subiect. Tot el a mai precizat că va lua legătura cu Harry.

Prințul Harry vorbește despre cea mai mare frică a sa
Prințul Harry vorbește despre cea mai mare frică a sa

Palatul Buckingham a oferit o reacție oficială în legătură cu întreg subiectul. În declarație se spune că familia regală nu a cunoscut cu adevărat cât de greu i-a fost fosrte ducese. S-a menționat că problema este luată în serios și va fi abordată în mod privat.

„Familia regală este întristată să afle cât de provocatori au fost ultimii ani pentru Harry și Meghan. Problemele prezentate acum, în special cea referitoare la rasă, sunt îngrijorătoare. Deși unele amintiri pot fi diferite, problemele sunt luate foarte în serios și vor fi abordate de către familie în mod privat. Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membrii mult iubiți ai familiei”., arată declarația oficială.

Ce avere a primit prințul Harry de la mama sa, prințesa Diana

Soarta prințesei Diana se aseamână într-o oare care măsură cu cea trăit Meghan când a intrat în familia regală. Harry a fost îngrijorat că soția sa poate avea aceeași soarta ca mama sa, Diana a murit întru-un accident de mașină în Paris. După Megxit cuplul nu a mai avut susținere financiară, iar averea lăsată de prințesa Diana a ajutat cuplul să înceapă noua viața.

Moșternirea primită de mezin se ridică la suma de 8,9 milioane de dolari. Suma a crescut de-a lungul timpului datorită unor investiții. Acesta a putut beneficia de sumă la împlinerea celor 25 de ani. Fratele său, William a putut apela lo moștenire abia la vârsta de 30 de ani. La vremea aceea suma primită a fost de aptoximativ 13 milioane de dolari.

Din moștenirea primită se speculează că Harry a cumpărat locuința din Los Angeles. Noua casă a cuplului se ridică la valoarea de 14,6 milioane de dolari. Aceștia au fost nevoiți să plătească și datorii de trei milioane de dolari Casei Regale.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top