te-cunosc-de-undeva-transformari
Sursa foto: Fanatik

Media/TV

Ediția de sâmbătă seara de la „Te cunosc de undeva” aduce transformări inedite. Tema galei este dedicată muzii de film

Concurenții de la Te cunosc de undeva au pregătit mai multe surprize pentru fani. CRBL a fost primul câstigător al show-ului, vezi lista completă.

Sâmbătă seară se anunță transformări spectaculoase în cadrul show-ului Te cunosc. Cea de-a șasea ediție a noului sezon aduce concurenților o nouă provocare. Gala este dedicată muzicii de film, iar cele mai bune musical-uri vor fi puse în scenă. Gala va fi deshisă Bella Santiago, Alex Vasilache şi Jukebox cu un mini recital. Pepe are o surpriză pentru fani. Telespectatorii îl vor vedea pe cântărețul de muzică latino transformat în Veronica din Motanul Dănilă. Află care sunt câstigătorii celorlalte ediții ale concursului.

Ce persoanje vor avea de interpretat vedetele în gala de sâmbătă de la Te cunosc de undeva

După șase ediții pline de talent și umor, mâine seară povestea transformărilor continuă. Cu o gală dedicată muzicii de film, vedetele show-ului Te cunosc de undeva se vor bate pentru premiul ediției și un loc în marea finală.

Cuplurile Ana și Raluka vor aduce în scenă un fragment din musical-ul Grease. În timp ce Andrei și Liviu Vârciu se vor transforma în iubiții tineri din Liceenii care au făcut istorie, fiind interpretați de Oana Sârbu și Stefan Bănică. Cuplul format din Adriana și Romică vor încheia transformările cu un fragment din Mary Poppins.

Câstigătorii celor 15 ediții de Te cunosc de undeva

Fiul lui Stefan Bănică Jr., Radu va aduce pe scenă o porțiune din filmul Nine. Poate cea mai mare provocare o va avea Cristina Vasiu care va intra în pielea Christinei Aguilera în celebrul Moulin Rouge.

Mirela Vaida speră să câstige juriul prin emoția unei partiduri grele. Prezentatoarea va prezenta un fragment din Mizerabilli. Emilia Popescu va avea şi ea parte de una dintre cele mai grele transformări ale sale, mai exact actriţa o va întruchipa pe Sophia Loren.

Câstigătorii celor 15 ediții de Te cunosc de undeva. CRBL a câstigat primul sezon

De-a lungul anilor vedetele au reușit să țină publicul în priză prin transformările lor. Chiar dacă noul sezon și-a schimbat puțin conceptul, nu și-a pierdut din farmec. Această ediție este difertă de celelalte prin alegerea unei teme din fiecare gală. Vezi mai jos care sunt cei 15 câstigători ai fiecărui sezon.

În 2012 când emisiunea a debutat CRBL a fost marele câstigător. Al doilea sezon a fost câstigat de Jorge, cunsocut pentru travestiurile executate aproape perfect. În următoarele două ediții Pepe a luat marele premiu. În mai 2014 locul pentru cel mai bun concurent a mers la Alex Velea.

Sezonul din septembrie a anului 2014 a adus și prima femeie învigătoare podiumul, fiind ocupat de Maria Buză. Următoarele două sezoane au fost câstigate tot de bărbați. Mai exact de Cezar Ouatu în 16 mai 2015 și de Florin Ristei în 26 decembrie.

Următoarele sezoane au fost câstigate de Liviu Teodorescu în ediția13 februarie – 28 mai 2016 și Șerban Copoț în 11 septembrie – 24 decembrie 2016. În 2017 cuplul Andrei Stefănescu și Liviu Vârciu au primit premiul de 15.000 euro, urmați de Alin Pascal în următorul sezon. Amintin că toți banii câstigați la finalul edițiilor sunt donați unor cauze caritabile.

Din 2018 s-a schimbat balanța, câstigătoare fiind doar femei după cum urmează. În sezonul din 8 septembrie – 15 decembrie 2018 Barbara Isasi, în următoare ediție din 7 septembrie 2019 – 21 decembrie 2019 Bella Santiago. Ultimul sezon difuzat a fost câstigat de Ami în decembrie 2020.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top