Bunicul Nea Sandu din clipurile lui Mircea Bravo a murit. Ce mesaj a transmis comediantul
Sursa foto: Adevărul

Media/TV

Bunicul Nea Sandu din clipurile lui Mircea Bravo a murit. Ce mesaj a transmis comediantul

„Bunicul” lui Mircea Bravo a murit la 80 de ani. Comediantul a făcut tristul anunț pe pagina de Facebook. Mii de oameni au lăsat comentarii.

Mircea Bravo a postat de-a lungul timpului mai multe clipuri cu cei doi bătrâni pe internet. Videoclipurile care au făcut deliciul publiclui îl prezenta pe Nea Sandu drept soțul tanti Lenuței. Femeia era cunsocută de fanii drept „bunicuța din Chinteni” care apărea în iposatze amuzante alături de soțul fictiv. Badea Alexandru Moldovan s-a stins din viață ieri seară. Chiar dacă nu era bunicul biologic a lui Mircea Barvo suferă la fel. Cei doi au creat o legătură strânsă, filmând mai multe clipuri comice.

Bunicul Nea Sandu din clipurile lui Mircea Bravo s-a stins din viață

Badea Alexandru Moldovan pe numele său adevărat a murit ieri seară la vârsta de 80 de ani. Cel care a făcut anunțul a fost chiar Mircea Bravo, cel care l-a făcut faimos. Nea Sandu a serbat pe 4 februarie vârsta de 80 ani. Momentul a fost sărbătorit și de Mircea. Tânărul i-a urat cele bune „bunicului” și a postat o pozî simpatică cu ei doi.Nenumăratele clipuri ale lui Mircea cu cei doi bătrâni au adus zâmbetul pe buze multor fani. Chiar dacă nu era bunicul său, acesta e declarat că este norocos că poate afirma că mai are un bunic după întreaga experiență.

Mircea Bravo a transmis vestea fanilor pe pagina oficială de Facebook. Acesta și-a arătat regretul vizavi de pierdea „bunicului”. Tânărul a ținut să menționeze că acesta a fost mereu cu zâmbetul pe buze și așa și-a dori să fie și acum cei care au ținut la el.

“DRUM LIN, DOMNU’ SANDU! Ne pare rau sa va anuntam ca domnul Sandu a murit aseara la varsta de 80 de ani. Tot timpul era pus pe glume si credem ca si-ar dori si acum sa fim veseli si sa ne bucuram de clipurile in care a jucat. Odihneasca-se in pace!”, a scris Mircea Bravo.

Reacțiile fanilor au apărut imediat. Zeci de oameni îl susțin pe Mircea Bravo

Reacțiile fanilor nu au încetat să apară la mesajul de adio. Aceșția și-au arătat regretul și au transmis numai gânduri bune. În câteva ore mesajul lui Mircea avea peste câteva mii de aprecieri și comentarii.

„Însemnată lecție de viață la acest om.Să fii calm, lucid, înțelept, voios, să vezi mereu partea plină a paharului și să prețuiești darul pe care ți l-a dat Dumnezeu.Și să ai puterea de a juca un rol la 80 de ani. Frumos.Să-i bucure și pe cei din Rai.Dumnezeu să îl odihnească!”

Condoleanțe familiei! O să ne fie dor de el, a fost un mare caracter in toate filmulețele și ne-a facut mereu să râdem. Ne vom aminti cu mare drag de dânsul . Drum lin spre cer domnule Sandu!”, au fost doar câteva dintre reacțiile internauților.

Mircea Bravo a devenit cunoscut pe internet odată cu filmulețe în care făcea farse. Mircea Bravo a terminat Facultatea de Drept din Cluj, însă nu a intrat în Barou, preferând să se dedice comediei, lucru care l-a făcut faimos și i-a adus mult succes pe plan personal și profesional.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top