Edward-Sanda-și-Cleopatra-Stratan-se căsătoresc
Sursa foto: Playtech

Media/TV

Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor să se căsătorească legal în aeastă vara. Ce planuri de viitor au cei doi

Tânărul cuplu a anunțat când vor să se căsătorească. Cei doi au vorbit despre planurile de viitor și debutul relației lor.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Cei doi tineri nu mai au răbdare și vor să își unească destinele cât mai repede. După doar câteva luni de relație Edward a simțit că ea este aleasă și a cerut-o în căsătorie.

Chiar dacă sunt foarte tineri, cei doi și-au planificat deja viitorul. Ei au vorbit și de un posibil copil, dar doar peste câțiva ani, amandoi fiind focusați pe carieră. Chimia dintre cei doi a fost una puternică de la prima vedere. Petrecerea de la studio a fost cea care i-a adus un cuplu.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan se căsătoresc în vară. Câți copii vor cei doi

Tinerii sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și par că nu mai au răbdare până să își unească destinele. Cei cdoi au anunțat în cadrul unei emisiuni că nunta va avea loc anul acesta în vară Edward a cerut-o în căsătorie pe Cleopatra chiar de ziua majoratului, după puține luni de relație.

Fiica lui Pavel Stratan a fost mai rezervată în a face declarații privind data nunți și planurile lor de viitor. Aceasta a mărturist că cei doi au multe planuri de viitor, dar vor să le anunțe la momentul potrivit. Artista a ținut să menționeze că nu este superstițioasă, dar preferă să fie rezervată.

Cleopatra a vorbit despre cum a început relația celor doi. Edward era într-o altă relație

„Cert este că ne vom oficializa în adevăratul sens al cuvântului anul ăsta. Ne oficializăm cu tot ce trebuie, dăm cu subsemnatul. Ne căsătorim adică.”, a declarat Edward Sanda.

În contrast cu ea a fost viitorul partener de viață. Edward a mărturisit că ei vor avea nunta anul acesta în vară. În anotimpul cald cei doi își vor oficializa relația, cel mai posibil după ce Cleopatra va da bacul. Cei doi au vorbit și despre copii. Ei își doresc un singur urmaș, dar nu foarte devreme, prioritare fiind carierele.

Cleopatra a vorbit despre cum a început relația celor doi. Edward era într-o altă relație

Tânara vedeta a vorbit mai de mult pentru revista Doiniței Oanncea despre cum și-a cunoscut viitorul soț. Cleopatra și-a adus aminte cu bucurie că prima lor întâlnire a fost când erau foarte mici. Ea avea 11 ani când s-a întâlnit cu Edward la un concert.  L-a reîntâlnit mai târziu, în 2018. Acela a fost momentul în care s-a îndrăgostit de el, însă nu spera la o relație, întrucât tânărul era implicat într-o relație.

„Fiecare minut petrecut alături de el era foarte prețios. Pe atunci el avea prietenă, și chiar dacă știam că șansele ca noi 2 să fim împreună erau aproape 0, speranța mi-a rămas la fel de mare.”, a spsu Cleopatra.

După ce au scos o piesă împreună au mers la studio să petreacă alături de echipă. Seara de 19 decembrie a fost cea care a culminat începutul relației lor. Toată seara nu au putut sta dezlipiți unul de altul. În drum spre hotelul unde era cazată Cleopatra cei doi au vorbit și și-au dat seama că au foarte multe în comun. După ce și-au luat la revedere în fața hoteluluo, Edward i-a trimis un mesaj emoționant Cleopatrei în care i-a mărturist ce simțea.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top