Bianca-Sarbu-cancer
Sursa foto: Unica

Media/TV

Bianca Sârbu diagnosticată din nou cu cancer. Artista s-a operat la Spitalul Floreasca

Bianca Sârbu a fost depsitată din nou cu cancer de piele. Actrița și-a pierdut primul soț la doar 34 de ani.

Bianca Sârbu, cunoscuta actriță are o poveste de viață care pe mulți îi poate dărâma. La 34 de ani a rămas văduvă după ce Marian Sârbu a murit chiar pe scenă. Artista a primit și o altă lovitură de la viață și a fost diagnosticată cu cancer de piele. Recent boala i-a reapărut și a fost nevoie de o nouă intervenție chirurgicală. Singura teamă a actriței legată de intervenție a fost anestezia generală, gândândindu-se că e posibil să nu își mai vadă copii. În urma intervenției, Biana Sârbu este vindecată 100%, după cum a declarat și și-a extirpat și alunița de pe obraz.

Bianca Sârbu diagnosticată din nou cu cancer. S-a operat chiar de ziua ei

Cunoscută prin spectacolele de la teatru, Bianca Sârbu pare că joacă un rol dramatic și în propia viața. Chiar dacă evenimentele prin care a trecut ar întrista pe oricine, actrița a reușit să le înfrunte și vorbește detașat de ce s-a întâmplat. În urmă cu câțiva ani ea a fost diagnosticată cu cancer de piele după moartea soțului, dar a crezut că a scăpat de această boală. Anul acesta boala a recidivat și a fost nevoie de o nouă intervenție.

Învitată într-o emisniune TV , actrița a vorbit despre noua intervenție. Operația s-a petrecut chiar de ziua ei la Spitalul Floreasca din București. Bianca a dezvăluit că operația a decurs fără probleme, iar ea este vindecată complet. Întrebată dacă a avut vreo temere leagată de intervenție aceasta a mărturist că a avut o reținere față de anestezia generală.

Bianca Sârbu și-a pierdut soțul la 34 de ani

Actrița se gândea că e posibil să nu își mai vadă cei doi copii. Pentru a se asigura să nu mai aibă probleme pe viitor aceasta a ales să își scoată și alunița de pe obraz. Tot ea a mărturist că întreg personalul a fost extrem de bine pregătit, iar recuperarea completă depinde de ea și de respectarea controalelor obligatorii.

Bianca Sârbu și-a pierdut soțul la 34 de ani. S-a recăsătorit după 6 ani de la moartea primului soț

La doar 34 de ani Bianca Sârbu a rămas văduvă și cu doi copii. Marian Sârbu primul soț al artistei îi era corel de scenă la teatrul „Constantin Tănase”. Pasiunea pentru teatru și scenă i-a adus împreună, dar tot aceasta i-a despărțit. Cei doi cântau împreună la diverse evenimente, iar tragedia a avut loc chiar pe scenă. Marian Sârbu s-a stins din viață pe scenă în urma unui infarct.

„Soțul meu mi-era și iubit, prieten, tată, coleg, mi-a făcut și doi copii minunați. Ne completam. Îmi și zicea: «Ești nebună, mamă, te iubesc, cred că altul nu o să te mai suporte». Și cam așa a fost. A avut dreptate. Din păcate, soarta a fost crudă, atât pentru el, că era foarte tânăr, cât și pentru noi, cei care am rămas în urma lui. Nu avea probleme de sănătate, dar era un tip coleric.”, declara actrița.

În 2019 Bianca a îmbrăcat rochia de mireasă pentru a doua oară și a devenit soția lui Bigdan Romanescu. Cei doi se iubesc nebunește, iar numai după o lună de relație cei doi au făcut nunta. Vedeta s-a cununat religios cu Bogdan Romanescu la mai bine de un an de la cununia civilă.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top