Corina-Chiriac-despre divort
Sursa foto: Impact

Media/TV

Corina Chiriac și-a dorit să fie o femeie singură. Artista s-a gândit cu ani în urmă să se retragă la mănăstire

Corina Chiriac a vorbit despre invățăturile primite de la tatăl său. Cu ani în urmă, în timpul unui turneu s-a gândit să stea o perioadă la mănăstire.

Doamna muzicii românești, Corina Chiriac este mereu o prezență rafinată care degajă o bună dispoziție molipsitoare. Într-un interviu pentru Antena Stars, marea artistă a vorbit despre carieră, despre părinți, dar și despre motivul pentru care a refuzat să se mai căsătorească, după divorț. După o căsătorie de patru ani, solista nu a mai vrut să pășească în fața altarului. Sfaturile date de tatăl său i-au influențat decizia.

Despre viața Corinei Chiriac se cunosc de multe amănunte cu toate că a preferat mereu să fie o figură discretă. Artista nu a eziatat de-a lungul timpului să vorbească și despre întâmplările spirituale din viața ei, crezând că așa poate fi un exemplu pentru cei mai tineri. Ea s-a gândit cu ani în urmă să se retragă la mănăstire.

Corina Chiriac și-a dorit să fie o femeie singură. Sfaturile tatei au ajutat-o să ia această decizie

Despre cariera muzicală a Corine Chiriac se poate vorbi foarte mult, dar viața sentimentală a acesteia a lăsat mereu un iz de mister. Invitată în platoul unei emisiuni TV a vorbit despre separarea de fostul soț și de ce nu a mai ales să facă acest pas după.

Artista a fost căsătorită o singură data cu Virgil Anastasiu. Mariajul lor a durat doar patru ani, iar la vârsta de 48 de ani, artista a rămas singură. Ea a recunoscut că tatăl ei a sfătuit-o să aibă mereu o independență financiară pentru a nu fi nevoită să facă sacrificii.

„Eu am vrut să fiu o femeie independentă cu propria carieră. Tata m-a încurajat să am propria mea independență financiară. Mereu îmi spunea că niciodată nu se știe în viața asta. Și bine a zis. Poți să ai o familie, dar nu poți știi ce se întâmplă. Cred că este mai ușor de suportat viața în doi, dacă partenerul te sprijină”, a spus Corina Chiriac la Antena Stars.

Artista s-a gândit cu ani în urmă să se retragă la mănăstire: „Unul din motivele majore pentru care îl iubesc pe Dumnezeu este că El nu ne obligă să îl acceptăm

La doi ani de la divorțul de soțul ei, Corina Chiriac a trecut printr-o perioadă delicată a vieții. Ea a luat în calcul, în urmă cu 20 de ani să retragă la o mănăstire pentru a-și găsi liniștea. Solista nu a fost mereu o persoană religioasă, dar turneul din Israel a făcut-o să se schimbe foarte mult.

Corina Chiriac nu știa că stăduțele pe care colinda se numeau Via Dolorosa, drumul pe care Domnul Iisus Hristos a mers spre locul de răstignire. Când și-a dat seama de locul sfânt în care se afla, artista a decis să se descalțe și să meargă pe același drum, imaginându-și că trăiește în acel moment toată durerea acelor vremuri. Experiența din Israel a determinat-o pe Corina Chiriac să devină un om foarte credincios și loial Lui Dumnezeu

„Eu mi-am dat seama pe la 30-40 de ani. Dacă aș putea convinge pe cineva mai tânăr ar fi incredibil. Unul din motivele majore pentru care îl iubesc pe Dumnezeu este că El nu ne obligă să îl acceptăm. Dar ar fi incredibil să îl primesc în viața mea și să Îl invit la mine. Una dintre multele vindecări miraculoase pe care le-am povestit.”, a mai povestit aceasta.

Experiența din Israel a determinat-o pe Corina Chiriac să devină un om foarte credincios și loial Lui Dumnezeu. Aceasta a susținut mereu biserca când a putut și nu de puține ori a făcut donații generoase.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top