cristina cioran sarcina

Media/TV

Prezentatoarea Cristina Cioran este însărcinată în trei luni. Medicii i-au făcut câteva recomandări

Crisrina Cioran este însărcinată în trei luni. Prezentatoare se va întoarce în televiziune la matinalul de la Pro.

Blondina de 43 de ani a avut o relație de 10 ani cu Traian Văduva, iat toată lumea se aștepta la o căsătorie. Cei doi au șocat pe toată lumea când au anunțat separarea. Cu toate că au petrecut un deceniu împreună, vedeta și-a refăcut viața la puțin timp după despărțire și este mai fericită ca niciodată.

Cristina Cioran a fost astăzi prezentă la un matinal și a anunțat public că este însărcinată în trei luni. Vestea a venit pe neașteptate pentru toată lumea, ținând cont de relația vedetei este una de puțin timp. Ea a povestit în cu lacrimi în ochi despre perioada prin care trece și se gândește cu extaz la ce va urma. Atât ea cât și noul ei partener de viață, Alex și-au dorit acest copil și nu au mai așteptat, fiind preseți și de ceasul biologic.

Prezentatoarea Cristina Cioran este însărcinată în trei luni. Momentul anunțului a emoționat-o până la lacrimi.

Cristina Cioran a vorbit astăzi în platoul emisinii „Vorbește lumea” despre noile proiecte, dar a anunțat și prima sa sarcină. Ea a mărturist că își dorea foarte mult un copil. Lângă noul iubit a simțit că este pregătită să facă pasul cel mare. Cu toate acestea vedeta a recunoscut că vestea a venit mai repede decât s-ar fi așteptat și a fost luată prin surprindere.

Ea este insărcinată în trei luni, dar confirmarea oficială a primit-o acum o sapătămână în urma mai multor teste. Ea a vorbit și de grețurile pe care le-a avut, dar și despre poftele din sarcină, spunând amuzată că pe acestea le avea și înainte.

Iubitul ei a primit vestea print-un mesaj

Cristina a mai spus că la început a fost sceptică că poate pierde sarcina și a anunțat doar familia. Iubitul ei a primit vestea print-un mesaj și a fost foarte încântat, după cum povestește prezentatoarea.

„Am avut mari emoții, mai ales că multe fete pierd sarcinile în ziua de astăzi. Iubitul meu credea că se va întâmpla foarte repede, eu eram mai sceptică, la 43 de ani. Sunt însărcinată în 3 luni, îmi cer scuze celor cărora nu am putut să le spun. Așa sunt primele luni, analize, e greu. El s-a bucurat foarte tare, nu știam cum să îi spun. Mi-am luat un test, eram la muncă, i-am dat o poză și a început să urle, să spună tuturor.”, a mai declarat ea.

Medicii i-au recomandat un tratament pe bază de hormoni. Cristina se va alăura echipei „Vorbește lumea”

În vârstă de 43 de ani, Cristina a simțit nevoie să fie foarte atentă în sarcină pentru a nu exista complicații. Ea a primit de la medicul un tratament pe bază de hormoni, preventiv

Un motiv de bucurie pentru fani a fost și anunțul că aceasta se va întoarce pe sticlă. Fanii o pot vedea în cadrul emsiunii „Vorbește lumea” unde va avea propria rubrică. Momentan nu a dat mai multe detalii legate de noul ei rol în emisiune, dar abia așteaptă să fie colegă cu cei din echipă.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top