Dani de la Neața va deveni tătic. Logodnica lui a trebuit să renunțe la sport în sarcină
Sursa foto: Instagram: gabriela.prisacariu

Media/TV

Dani de la Neața va deveni tătic. Logodnica lui a trebuit să renunțe la sport în sarcină

Dani Oțil și Gabriela vor deveni părinți. Blondina a trebuit să renunțe la sport.

Prezentatorul, Dani Oțil de la „Neața cu Răvan și Dani” va deveni tătic. El se iubește de ceva timp cu fotomodelul Gabriela Prisăcariu, iar acum câteva zile cei doi au anunțat că își vor mări familia. Cei doi au făcut marele anunț pe paginile lor de socializare, iar reacțiile fanilor nu au încetat să apară.

Gabriela Prisăcariu, logodnica lui Dani și-a ascuns sarcina timp de aproximativ patru luni. După ce burtica a început să se vadă din ce în ce mai mult, ei au anunțat oficial. Fotomodelul și-a obișnuit fanii cu exercițiile pe car ele face pentru a rămâne în formă. La sfatul mediciilor ea a trebuit să renunțe la sport, dar este încrezătoare că va reveni la forma maximă imeidat după sarcină.

Dani de la Neața va deveni tătic. Iubia lui este însărcinată în 16 săptămâni

Cei doi îndrăgostiți vor fi părinți pentru prima data peste aproximativ cinci luni de zile. După ce Dani a avut o relație cu Mihaela Rădulescu s-a ferit să se mai afișeze public cu noile cuceriri. Acest lucru nu s-a întâmplat și în relația cu Gabriela Prisăcariu, obișnuindu-și fanii cu poze de cuplu din cele mai amuzante. Prezentatorul matinalului a făcu marele anunț chiar pe pagina personală în care iubit alui apărea cu burtica.

El a adăugat și o descriere amuzantă pozei. Reacțiile fanilor, dar și ale prietenilor nu au încetat să apară. Fanii i-au felicitat pe cei doi și le uremează multă sănătate viitorului copil. Partenerul de emsiune, Răzvan a făcut o glumă în direct. El spunea că îi va lua motoarele și mașinile lui Dani Oțil, care nu va mai avea nevoie de ele după ce se va naște primul său copil.

Nici Gabriela nu a lipsit de pe rețelele de socializare. Pe lângă declarațiile despre sarcină ea a scos în evidență și faptul că întrebările legate de copil sau nuntă nu ar mai trebui puse. Gabriela se bucură că acum nu o va mai întreba nimeni câdn face un copil, dar a spus amuzantă că sigur vor urma întrebările despre nuntă.

Logodnica lui a trebuit să renunțe la sport în sarcină. Care a fost prima apariție a ei în lumina reflectoarelor

După marele anunț, ea a le-a povestit mai multe fanilor. A mărturist că mai are voie să facă sport din cauza unor probleme medicale. Blondina a luat doar două kilograme în greutate, însă continuă să-și păstreze o siluetă de invidiat. Tot ea a spus că îi vine să mănânce „non-stop”.

„Suntem în 16 săptămâni, 4 luni, burtica crește ușor, ușor. Din păcate la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții deoarece din motive medicale nu am voie să fac mișcare deloc. Trebuie să stau linișită, am pus 2 kilograme, îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță”, a spus Gabriela Prisăcariu, ieri, pe rețelele de socializare.

Prima apriție a Gabrielei în lumina reflectoarelor a avut loc în urmă cu 6 ani, odată cu participarea ei la emisiunea „Supermodels by Cătălin Botezatu”. Blondina a fost, la acea vreme, una dintre concurentele apreciate de celebrul designer de modă.

Totodată, logodnica lui Dani Oțil a fost printre concurentele implicate în cele mai multe polemici în cadrul show-ului. La acea vreme își câștigase porecla „Scorpia” pentru că ceilalți participanți erau deranjați de obsesia ei pentru curăţenie.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top