Gina-Pistol-smiley
Sursa foto: Instagram

Media/TV

Gina Pistol se descurcă de minune în noul rol de mamă. Iubitul ei, Smiley a slăbit spectaculos

La începutul lunii, mai exact pe 9 martie Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima dată. Fetița celor doi, Josephine a avut 3,230 km și 51 cm la naștere și nu le dă prea multe bătăi de cap părinților. Gina Pistol a reletat pe pagina ei oficială de Instagram că cea mică nu are probleme cu somnul. Acest fapt îi dă timp liber mamei pentru propriile nevoi.

Cei doi și-au intrat serios în rolul de părinți și noua postura a adus și câteva beneficii pentru silueta lui Smiley. Cântărețul luase ceva kiograme în plus la un moment dat, dar de când a devenit tată a scăpat de ele. Cei doi nu au aplelat la serviciile unei bone, iat Smiley reușește cu brio să își împartă timpul între studio și casă.

Gina Pistol se descurcă de minune în noul rol de mamă. Cea mică nu îi dă prea multe bătăi de cap

Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite”, Gina Pistol a devenit recent mama unei fetițe perfect sănătoase. Ea se poate considera o norocoasă deoarece fiica sa are un somn neîntrerupt. Deși multe mămici sunt date peste cap de venirea pe lume a primului copil, Gina este o norocoasă. Blondina a postat recent pe pagina sa o poză cu o descriere amuzantă.

Smiley a slăbit spectaculos. Cântărețul își împarte timpul între studio, filmări și familie

Ea le-a mărturist fanilor că este o femeie fericită. Aceasta a mai povestit că de când a venit pe lume Josephine durata pe care o petrece în baie este mult mai scurtă și trebuie să programeze momentul în care vrea să se răsfețe.

„Fața mea după ce am dormit cinci ore. Cinci ore legate. Am și părul spălat. Ce să mai zic, mă declar o femeie fericită. De ce am specificat că am părul spălăt, pentru că acum nu mai pot să-l spăl spontan. Să zic că fac duș și să splă și părul așa. Nu, acum trebuie să fac programare”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

Smiley a slăbit spectaculos. Cântărețul își împarte timpul între studio, filmări și familie

O dată cu venirea pe lume a micuței Josephine stilul de viață al celor doi s-a schimbat radical. Pentru Smiley se pare ca a avut beneficii și a scăpat de câteva kilograme în plus. Dacă ne uităm la pozele de acum câteva luni și cele de acum se vede că a scăpat de câteva kilograme.

Cei doi își asumă rolul de părinți full time și nu au apelat la ajutor din exterior. Blondina nu are bonă, se ocupă exclusiv de micuţă, însă iubitul ei se implică atât de bine încât nu ar mai avea nevoie de încă o persoană prin casă.  Se pare că micuţa i-a schimbat şi obiceiurile celebrului ei tătic pentru că de când a venit pe lume, el iese tot mai rar din casă.  Se împarte între vila pe care o are în Cernica, studioul muzical şi platourile de televiziune muzicale. Cei doi locuiesc într-o vilă de 290 de metri pătrați. Vecini cu ei sun chiar Marius Moga, Inna, Andreea Bănică şi Lucian Mitrea sau Mihai de la Akcent. 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top