Azi noapte a izbucnit un incendiu langă sediul FCSB. O persoană și-a pierdut viața
Sursa foto: Profimedia

Știri interne

Azi noapte a izbucnit un incendiu langă sediul FCSB. O persoană și-a pierdut viața

Blocul de garsoniere de lângă baza sportivă a FCSB-ului a luat foc. Sportivii nu sunt afectați, un bărbat și-a pierdut viața.

Azi noapte a izbucnit un incendiu în incinta bazei de pregătire a clubului FBSC deținut de Gigi Becali. Jucătorii acționarului nu au fost puși în pericol. Evenimentul s-a produs la etajul unu al unui bloc din spatele bazei din Berbeci. În inncinta blocului locuiesc mai multe persoane pe care Gigi Becali le-a ajutat cu o locuință. Jucătorii echipei mari, dar și juniorii de la „Academia FCSB” nu au contact cu zonă, aceștia sunt cantonți la intrarea în bază.

În urma incendiului și-a piedut viața un bărbat de 50 de ani. Acesta era un paznic angajat pentru a avea grijă de locația deținută de nepotului lui Gigi Becali, Vasile Geambazi. Focul a cuprins trei camera de la etajul unu, iar echipajele prezente nu au mai putut face nimic pentru viața bărbatului.

Azi noapte a izbucnit un incendiu langă sediul FCSB. Locuințele aparțin lui Vasile Geambazi, nepotul acționarului

În această dimineața focul a curpins trei apartamente de tip garsonieră de lângă baza sportivă a clubului de fotbal FCSB. Focul s-a extins rapid și au afectat aproximativ 100 de metrii. La fața locului s-au deplasat patru autospeciale de stingere cu apă și spumă. Pe lângă acestea au fost prezente și trei echipaje de prim ajutor, o autospecială de salvare la înălțime, de descarcerare, după cum a comunicat căpitanul ISU București-Ilfov, Milcă Niculae.

O persoană și-a pierdut viața în incendiu

„În această dimineață, ISUBIF a intervenit pentru stingerea unui incendiu, produs la etajul întâi al unei clădiri, în str. Drumul Leordeni. La momentul sosirii echipelor de intervenție s-a procedat la realizarea dispozitivelor pentru căutarea posibilelor victime, respectiv pentru stingerea incendiului. Construcția era compartimentată, iar incendiul s-a manifestat cu flacără și a afectat 3 camere, pe o suprafață de aproximativ 100 mp.”, a mai adăugat căpitanul ISU.

O persoană și-a pierdut viața. Jucătorii echipei FCSB sunt în siguranță

Pe durata operațiunilor de intervenție a fost descoperită o victimă carbonizată într-una dintre cele trei garsoniere afectate. Bărbatul de 50 de ani era angajat drept paznic. Alte două persoane au avut nevoie de îngrijirea medicilor de la fața locului. Până la sosirea echiapjelor aproximativ 500 de persoane erau deja evacuate din clădire. Cazua incendiului nu se cunoaște momentan.

„Echipajele SMURD au acordat primul ajutor unui bărbat cu expunere la fum, respectiv unei alte victime, care prezenta un atac de panică, fara a se impune transportul acestora la spital”,  apare în comunicatul ISU.

La baza sportivă din Berceni sunt cazați juniorii de la „Academia FCSB” și alți câțiva angajați. Sportivii nu au fost puși în pericol, incendiul fiind la un bloc din spatele bazei. . Jucătorii echipei mari ai FCSB-ului și juniorii nu au contact cu zona în care a izbucnit focul, deoarece stau cantonați la intrarea în bază.

Baza de pregătire a FCSB-ului este împărțită în mai multe clădiri. În prima clădire se află vestiarele, birourile și sala de mese pentru fotbaliștii echipei mari. Cea de-a două reprezintă locuința propriu zisă a fotbaliștilor. Aici stau sportivi când se află la bază, atât cei ai echipei mari cât și juniorii. Mai este sala de sport, plus clădirea în care Becali le-a permis mai multor oameni fără posibilităţi financiare să locuiască. În această ultimă clădire, un fel de cămin de nefamilişti de pe vremuri.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top