Selly nu va mai avea emisiunea de pe TV. Ce a declarat tânărul vlogger
Sursa foto: Instagram

Media/TV

Selly nu va mai avea emisiunea de pe TV. Ce a declarat tânărul vlogger

Vloggerul Selly, Andrei Șelarul pe numele său adevărat avea o emisunea pe postul de televiziunea Prima TV. Tânărul a încercat prin ”Selly Show„ să facă o emisiune atât pentru TV cât și pentru online. Andrei Șelarul a vorbit în nenumărate rânduri că deși are un public numeros pe youtube, a vrut să încerce și experiența de pe TV.

După aproape 4 luni de emisie acesta a renunțat la colaborarea cu postul TV. El a declarat că decizia îi aparține și nu se regăsește în stitul plin de reguli al audiovizualului. El a mai adăugat că această decize nu are nimic de aface cu scandalul din presă de la ziua lui. Acest fapt îl susțin și reprezenanții Primei TV.

Selly nu va mai avea emisiunea de pe TV. Vloggerul va rămâne exclusiv în online

Selly Show a avut lansarea pe 1 decembrie 2020, dar se pare că formatul nu i-a fost într-u totul pe plac tânărului. După aproximativ patru luni de emisei Selly a renunțat la colaborarea cu postul TV. Ultima emisie a show-ului a avut loc pe 18 martie.

Andrei Șelaru a vorbit în nenumărate rânduri că TV este o pasiune și un vis pentru el. Colaboarea cu trustul TV l-a ajutat să își vadă visul cu ochii, dar se pare că realitatea cu coincidea cu ce viziea vloggerului despre ce înseamna audiovizual. El a dorit să facă o emisiune compatibilă atât cu TV cât și cu online-ul. După patru luni de încercări Selly a rămas doar cu proiectele din online.

Renunțarea la show nu are legătura cu ultimul scandal

„A fost decizia mea, pentru că nu mă regăseam în format. Să faci o emisiune care să se potrivească și pe online, și pe TV este dificil, pentru că publicul este diferit. Mi-am dat seama că dau mai mult randament în online, acolo este locul meu”, a declarat Andrei Șelaru.

Renunțarea la show nu are legătura cu ultimul scandal. Emisiuna lui Selly a adus publicul tânar pe TV.

Emisiunea prezenetată de Selly avea un format de late-night show, dar din cauza audienței foarte tinere ora și ziua de difuzare au fost modificate la puțin timp de la lansare. Potrivit unui site de news, Selly a adus cel mai tânăr public în intervalul în care era difuzată emisiunea.

La nivelul întregii țări, emisiunea Selly Show a fost urmărită de aproape 160.000 de români în fiecare minut. Aproximativ cu 20.000 peste ziua precedentă, în același interval orar (20.00-21.00). Astfel, pe intervalul Selly Show, Prima a atras, la prima difuzare, un public mai numeros decât într-o zi normală mai ales pe categoria 7 – 14 ani (publicul preponderant al lui Selly de pe online).

„Selly Show a fost unul dintre produsele media pe care Prima TV a pariat încă din decembrie 2020. Apreciem colaborarea cu Selly și profesionalismul de care acesta a dat dovada și înțelegem nevoia lui de a fi mai aproape de publicul său din zona de online”, a transmis Prima TV.

În jurul lui Selly s-a născut un adevărat scandal după ce și-a ținut ziua de naștere. El a fost amendat atunci cu 15.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor conform situației actuale. Tânărul a fost apostrofat că la împlinirea celor 20 de ani a chemat un cântăreț de manele și a făcut o petrecere cu mai mulți invitați. El a răspuns public print-un videoclip publicat pe youbute vizavi de întreaga poveste. Cei de la Prima au spus că scandalul provocat de petrecerea de ziua lui Selly, nu a stat la baza deciziei de întrerupere a colaborării.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top