Încă un nume al muzicii lăutărești a plecat de lângă noi. Gabi Luncă a pierdut lupta cu viața
Sursa foto: Infomusic

Media/TV

Încă un nume al muzicii lăutărești a plecat de lângă noi. Gabi Luncă a pierdut lupta cu viața

Gabi Luncă s-a stins din viață la 83 de ani. Viața artistei nu a fost lipsită de complicații.

Vineri noapte un lat nume mare al muzicii de petrecere ne-a părăsit. Solista Gabi Luncă a pierdut lupta cu viața și și-a da ultima suflare la spital. Boala momentului a răpus-o pe solistă după ce a fost internată aproape două saptămâni. Fata femeii speră să o poată înmormânta creștinește și fac toate demersurile posibile.

Viața artistei a fost preserată atât cu momente de fericire, dar și de tristețe. Dorința cea mare a femeii a fost să fie mama, iar pentru acest lucru ar fi fost în stare să se pocăiască.

Gabi Luncă a pierdut lupta cu viață. Două saptămâni medicii s-au luptat pentru viata ei

Gabi Luncă a fost internată la Spitalul Județean Ilfov la secția de Terapie Intensivă. Vineri noapte corpul artistei nu a mai rezistat, iar cortina s-a tras peste viața Gabi Luncăi. Ea stat internată în spital timp de două săptămâni din cauza virusului momentului. La 83 de ani organismul nu a putut invinge lupta cu boala și a cedat.

„Ulterior, a dezvoltat disfuncție multiplă de organ și a survenit decesul în data de 02.04.2021 ora 20:50. S-au respectat toate protocolalele medicale, pacienta nu a prezentat infecții asosiate actului medical, secreția traheală a fost negativă la intubație. S-a ținut legătura cu familia și a fost informată permanent de starea pacientei” , au precizat reprezentanții Spitalului Județean Ilfov.

Decesul a survenit după ce organismul artistei a dezvoltat discuncții multiple. Medicii de la spital au urmat toate procedurile și au pregătit conform normlelor în vigoare trupul solistei. Rebeca Onoariu, fata artistei face tot ce îi stă în puțină pentru a afla daca există vreo modalitete ca mama ei să fie inmormântată creștinește. Fata ei a fost și cea care a făcut anunțul privind trecrea îneființă.

Gabi Luncă o viață între extaz și agonie

Pe Gabi Luncă o știe aproape o țară întregă, fiind mereu cu zâmbetul pe buze. Deși a avut o viață încărcată nu a renunțat niciodată. În anul 1998 viața i-a luat pe bărbatul iubit și a rămas văduvă și cu un copil. Fotografiaprin care Rebeca a anunțat decesul o prezintă pe Gabi Luncă alături de acordeonistul Ion Onoroiu. Cei doi au fost căsătoriși din anul 1964 până în naul 1998 și exemplifică iubirea puternică pe care cei doi au avut-o.

„După 23 ani, din nou împreună! Cântă împreuna Celui pe care L-au iubit și L-au slujit o viață întreagă! O să ne revedem…”, a scris Rebeca Onoriu.

În 2009 artista s-a confruntat cu o noup provocare. Gabi a fost diagnosticată la moemntul respectiv cu cancer la sân.

“Se poate scăpa foarte uşor de cancer în ziua de azi. Eu am mers la medic imediat ce am simţit că este ceva în neregulă cu mine. M-am operat, am făcut tratament, tot ce au spus medicii, şi am scăpat. Dumnezeu m-a scăpat. Vreau să le sfătuiesc pe toate femeile să meargă la un control, măcar o dată pe an”, a mărturisit artista, în urmă cu patru ani.

Ea și-a dorit enorm să devină mamă și chiar i-a primis lui Dumnzeu că se va pocăi dacă o să rămână însărcinată, dar ceea ce a urmat a fost cu adevărat dramatic. Prima sa fiică a decedat la numai două luni de la naștere, după ce a fost diagnosticată cu encefalită

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top