Adela Popescu preferă să nască natural. Ce pofte a avut vedeta în sarcină
Sursa foto: Instagram: adela_popescu

Știri interne

Adela Popescu preferă să nască natural. Ce pofte a avut vedeta în sarcină

Adela Popescu și Radu Vâlcan vor deveni părinți peste câteva luni. A treia sarcină va aduce cuplului tot un băiețel. Adela Popescu a dezvăluit recent că preferă să nască natural și de această dată. Vedeta de la matinal este de părere că durerea pe care o suportă în timpul nașterii naturale o va simții după operație dacă alege cezariana.

Ca orice viitoate mămică, Adela a avut și pofte. După doi copii, am spune că Radu Vâlcan este obișnuit, dar ultima dorință a vedetei l-a luat pe nepregătite. Adela s-a descris ca o graviduță care nu are schimbări de stare și că își ține emoțiile sub control. În urmă cu câteva zile aceasta a avut pofte în miez de noapte, iar Radu nu știa ce să facă.

Adela Popescu preferă să nască natural. Se gândește la al patrulea copil

Adela Popescu este la a treia sarcină și peste doar două luni ea va aduce pe lume cel de-al treilea băiat din familie. Cum nu mai este mult până va naște ea s-a gândit deja cum va proceda. În cadrul unei emisiuni online ea a mărturist că dorește să nască natural.

„La Alexandru au fost 10 ore de travaliu. La Andrei 5, dar a fost mult mai dureros pentru că nu au avut timp să-mi facă epiduralul. Practic am născut pe viu, pe viu, la rece, la rece. Adică durerile alea pe care le simțeau mamele noastre și bunicile noastre le-am simțit și eu. Chiar sunt crunte. Cu toate astea, îmi doresc și a treia oară aceeași experiență pentru că, de fapt, ce simte o femeie care naște natural în travaliu simte o femeie care naște prin cezariană după naștere. E doar momentul diferit. Practic, durerile sunt aceleași.”, spunea Adela Popescu

Cei doi sunt foarte fericiți că își extind familia. Cu toate că vor avea trei copii, Adela a vorbit despre posibilitatea unui alt bebeluș. Dorința ei este să aibă și o fiică.

Ce pofte a avut vedeta în sarcină. Radu Vâlcan speriat de poftele soției

Viața în sarcină nu este ușoară. Multe femei se confruntă cu schimbări, creștere în greutate, iar emoțiile o iau razna. Pe lângă acestea mai sunt și poftele care dau bătăi de cap mai mult taților. Vedeta de la Pro le-a mărturist fanilor că recent a avut poftă de compot de vișine, dar a vorbit și despre stările de oboseală din sarcină.

„Ieri nu am avut cea mai grozava zi. Oboseala accentuata si pofte de gravida. La 22:00 simteam ca o sa mor daca nu mananc un compot de visine. Efectiv. Radu s-a si panicat ca nu era invatat cu mine “diferita”. Nu sunt genul capricioasa. Imi gestionez eu cumva toate “schimbarile” in liniste. Ca am fost norocoasa sau ca nu ma sinchisesc de schimbarile de dispozitie, de greutate si de ritm cardiac, nu stiu”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Adela Popescu a fost invitată recent într-o emisiune tv. Cu acest prilej, vedeta s-a gândit să le ofere câteva sfaturi prețioase tinerelor mămici. Mai exact, soția lui Radu Vâlcan le-a transmis să nu-și încarce lista de cumpărături cu multe lucruri, deoarece vor avea surpriza neplăcută de a afla ulterior că multe dintre ele sunt inutile.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top