S-a stins din viață Gled de Vries. Jeff Bezos: "O lumină uriașă a plecat în lume"
Foto: TheJournal.ie

Știri externe

S-a stins din viață Glen de Vries. Jeff Bezos: “O lumină uriașă a plecat în lume”

La doar 49 de ani, Glen de Vries s-a stins din viață în urma unui incident aviatic. Care sunt cauzele accidentului ce au dus la moartea celui care, acum doar o lună, se afla în spațiu?

La doar 49 de ani, Glen de Vries, unul dintre oamenii care au călătorit in spațiu, s-a stins.

Acesta lua lecții de zbor împreună cu Thomas Fischer.

Avionul în care aceștia doi se aflau s-a prăbușit în Sussex, New Jersey. După mai multe cercetări, anchetatorii nu au reușit încă să descopere cine pilota avionul și nici cauzele care au dus la prăbușirea acestuia.

Luna trecută fusese în spațiu cu nava Blue Origin

Luna trecută fusese în spațiu cu nava Blue Origin

Luna trecută fusese în spațiu cu nava Blue Origin Foto: RTE

 

Glen de Vries a fost unul dintre puținii oameni care a avut ocazia să călătoreasca în spațiu. Luna trecută fusese la bordul navei Blue Origin, navă care îi aparține lui Jeff Bezos. Din păcate, pilotul Gled de Vries, co-fondator al Media Solution, a murit la o lună dupa ce și-a îndeplinit cel mai mare vis.

„Suntem devastați să aflăm de moartea bruscă a lui Glen de Vries. A adus atât de multă energiei echipei Blue Origin, dar și colegilor de navă. Pasiunea sa pentru aviație, munca sa caritabilă și dedicarea pentru meserie vor fi întotdeauna onorate și admirate”, au declarat reprezentanții  companiei Blue Origin.

Alături de el, în spațiu, au mai fost și Audrey Powers, William Shatner și Chris Boshuizen. Aceștia își plâng astăzi, din păcate, camaradul.

Glen de Vries s-a născut în 29 iunie 1972, a crescut în New York, iar de mic copil acesta avea ca pasiune IT-ul. A absolvit Carnegie Mellon University în 1994.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top