Laurențiu Reghecampf: „Nu trebuia să particip la nunta cu Anamaria Prodan”

Media/TV

Laurențiu Reghecampf: „Nu trebuia să particip la nunta cu Anamaria Prodan”

Laurențiu Reghecampf afirmă că multe din dovezile pe care Anamaria Prodan, susține că le are împotriva sa, sunt fabricate. În emisiunea „40 de întrebări”, prezentată de Denis Rifai, Reghecampf a declarat că Prodan și-ar trimite singură mesaje, iar multe din dovezile pe care fosta sa soție afirmă că le are sunt false. Antrenorul a mai explicat că prezentele sale discrete în media, chiar și în plin scandal, sunt modeste pentru că nu-și dorește să fie o persoană mondenă.

Laurențiu Reghecampf: „Nu trebuia să particip la nunta cu Anamaria Prodan”

Laurențiu Reghecampf a acordat un interviu pentru „40 de întrebări”

Laurențiu Reghecampf a acordat un interviu pentru „40 de întrebări”

Întrebat de moderatoarea emisiunii ce a simțit în ziua în care a condus-o pe Anamaria Prodan, anul trecut, la biserică pentru reînoirea jurămintelor, Reghecampf a declarat că nu ar fi trebuit să participe la acel eveniment.

În interviul acordat emisiunii fostul soț al Aneimaria Prodan a declarat că situația în căsnicia lui s-a degradat după episodul dintre impresara de fotbal și antrenorul Dan Alexa.

„Mi-a spus cel puțin 4 variante al acelui episod. Nu îmi venea să cred că Anamaria este așa”, declara Reghecampf în interviul de la „40 de întrebări”.

Extrem da calm și calculat în cuvinte Laurențiu Reghecampf a concluzionat în emisiunea de la Kanal D că cel mai mult de suferit a avut iubita sa, Corina Caciuc.

Cu trei zile înainte de interviul pentru Denis Rifai, Reghecampf a devenit din nou tată. Iubita sa a născut un băiețel sănătos și astfel, Laurențiu este tată a trei băieți.

Sumar interviu Reghecampf la 40 de întrebări

  • Îi este foarte dor de tatăl lui care l-a educat și format în meseria de fotbalist, dar care din păcate a decedat în urmă cu câțiva ani
  • Contrar afirmației date de Anamaria Prodan, care susține că nimeni nu știa de fostul său soț până să apară ea, Reghecampf a afirmat elegant că amândoi au avut de câștigat de pe urma ascensiunii sale în cariera de antrenor
  • Regretă foarte mult greșelile făcute în cariera sa de jucător și consieră că acesteia i-au curmat cumva ascensiunea
  • Își dorește să antreneze Naționala României, dar consideră că încă nu este momentul
  • Vorbește în termeni de respect despre Gigi Becali și afirmă că așa se comportă orice antrenor de fotbal, diferența între Becali și restul este că acesta din urmă este mai vocal și prezent la TV
  • Nu dorește să vorbească despre câți bani are, averea sa cea mai mare fiind cei trei copii ai săi
  • Nu are încă planuri de căsătorie cu iubita sa, dar este încrezător în viitor

Interviu video

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top