Omul de afaceri Petre Imre a murit la 60 de ani

Media/TV

Omul de afaceri Peter Imre a murit la 60 de ani

Peter Imre, cunoscut de mediul de afaceri dar și de public ca un profesionist în domeniului managementului, a murit vineri seară. Imre suferea de cancer și conform surselor din presă acesta se lupta din greu cu boala. Afaceristul avea 60 de ani și era căsătorit cu fiica politicianului Teodoror Meleșcanu, Marina.

Cine a fost Peter Imre?

Peter Imre s-a născut la Zalău într-o familie de medici. Părinții și-ar fi dorit mult ca fiul lor să le urmeze pașii în carieră și să studieze medicina, dar Imre și-a dorit cu totul altă viață. Înainte să devină un cunoscut manager al unor  companii de top din România, Imre a început să lucreze ca tractorist.

După primul său job, Peter Imre a plecat în Ungaria, la Budapesta unde a fost șoferul unei cunoscute companii de închiriat mașini.

Presa mondenă l-a afișat în urmă cu mulți ani cu prezentatoarea de televiziune Corina Dănilă. Cel mai aprig subiect de atunci a fost informația că Imre ar fi cerut-o pe Dănilă în căsătorie, însă acesta a negat într-un interviu și a subliniat clar că a fost doar un cadou.

Ulterior viața sa particulară n-a mai fost în centrul atenției până la nunta cu Marina Meleșcanu.

Imre a fost Director general la Adevărul Holding și compania Philip Morris.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top