Părinții oferă vouchere pentru operații estetice copiilor care au absolvit liceul

Știri externe

Părinții oferă vouchere pentru operații estetice copiilor care au absolvit liceul

Coreea de Sud este partea democratică, iar unele obiceiuri pe care le au locuitorii țării te-ar putea lăsa mască. Unul din cel mai controversate este cel prin care părinții oferă vouchere pentru operații estetice copiilor care au absolvit liceul.

Părinții oferă vouchere pentru operații estetice

10 lucruri ciudate în Coreea de Sud

10 lucruri ciudate în Coreea de Sud. FOTO: Captură Youtube

Capitala Coreei de Sud este considerată capitala chirurgiei plastice. La ora actuală în Seoul, capitala chirurgiei plastice, deține peste 500 de centre pentru operațiile estetice. Sunt peste 980.000 de operații pe an. Calculele mai arată că din 1000 de persoane 20 au apelat la aceste proceduri, spre deosebire de SUA unde cifra ajunge la 13.

Prin cele mai populare operații estetice în Corea de Sud sunt pleoapele duble și rinoplastia. Acestea fiind atât de comune încât nu se mai numesc chirurgii ci proceduri.

În societatea Coreeană s-au creat de mulți ani standarde asupra modului în care trebuie să arate femeile. Forma feței în V, ploaă dublă, pielea albă, buze subțiri, ochii mari, corpul în formă de X. Dinții perfecți albi – aceste proceduri au devenit deja o răsplată pentru absolvirea liceului când părinții le fac cadou copiilor vouchere pentru operații estetice.

Aceștia consideră că o formă perfectă a corpului îi va ajuta pe copii să fie mai apreciați în societate.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top