Fericire în lumea showbizului! Vedeta a devenit mama unui copil sănătos, deși ea suferă de o boală grea

Știri externe

Fericire în lumea showbizului! Vedeta a devenit mama unui copil sănătos, deși ea suferă de o boală grea

O nouă veste lovește showbizul! De data aceasta este de bine, pentru că una dintre cele mai iubite vedete a devenit mamă! Nou-născutul este perfect sănătos, deși mama ei suferă de o boală grea. Părinții sunt în culmea fericirii și se bucură de fiecare moment.

A născut Camila Coelho

Camila Coelho este una dintre cele mai cunoscute vedete din lume. Celebra influenceriță de modă trăiește cea mai frumoasă perioada a vieții sale, după ce a devenit mamă pentru prima dată. A trăit o experiență specială și nu își mai încape în piele de fericire.

Vezi și: Veste cruntă despre Mădălin Ionescu. Ce a pățit cunoscutul prezentator

Camila Coelho a adus pe lume primul ei copil, un băiețel, la vârsta de 34 de ani. Artista a făcut anunțul pe rețelele de socializare, unde este foarte activă și își ține la curent fanii cu tot ce este nou. Băiețelul este perfect sănătos și are și un nume special, pe care părinții l-au ales cu multă atenție.

“Kai Coelho – născut 8/5/22 la 8:52seara. Suntem atât de recunoscători că este sănătos și este cu noi.”, a scris Camila Coelho pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de CAMILA COELHO (@camilacoelho)

Camila suferă de epilepsie

Camila a precizat că a avut o naștere grea, cu un travaliu de 24 de ore, dar a meritat orice efort, pentru că micuțul s-a născut sănătos și părinții îl consideră cu adevărat o minune. Ambii sunt Fericiți și recunoscători pentru acest cadou.

Pentru Camila a fost greu să își îndeplinească acest vis, având în vedere că suferă de epilepsie de peste 20 de ani. Ca să țină boala în frâu, urmează tratamente complicate și a avut nevoie de multe investigații și acordul medicilor pentru a putea face acest pas, având în vedere că este riscant să devii mamă în astfel de condiții.

Când medicii au asigurat-o că totul este bine și copilul nu are malformații, a dat de veste că minunea a avut loc în viața ei.

“Au fost cele mai fericite 23 de săptămâni din viața mea. După o experiență fragilă, cu multă teamă și multe frustrări, Dumnezeu ne-a binecuvântat cu cel mai special cadou al vieții, cel la care am visat cel mai mult – COPILUL NOSTRU!!!”, a scris ea atunci.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top