Știri externe

Doliu în lumea muzicii! Tânărul artist a fost ucis pe stradă

O mulțime de tragedii au avut loc în ultima perioadă, iar victima acestora au fost celebrități, artiști, oameni cunoscuți, care au lăsat în urmă numai lacrimi și tristețe. Aflăm acum că un tânăr artist a plecat din această lume, după ce a fost ucis chiar pe stradă. Vezi ce s-a întâmplat cu celebrul cântăreț.

A murit Pat Stay

Un celebru cântăreț a fost înjunghiat pe stradă și a murit, la vârsta de 36 de ani. Este vorba despre celebrul rapper canadian Pat Stay, tată a doi copii. Acesta se afla pe stradă, când cineva s-a năpustit asupra lui cu mai multe lovituri de arme ascuțite, care i-au provocat răni extrem de grave.

Nu se știe dacă au fost martori la fața locului, dar oamenii legii au fost cei care au sunat imediat după ajutor și la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare. Poliția a fost cea care l-a găsit pe rapper în centrul orașului Halifax, după miezul nopții, dar vinovații deja fugiseră deja de la fața locului.

Vezi și: Doliu imens în România. A murit marea actriță Valeria Seciu

Din nefericire, Patrick Wayne Stay a ajuns la spitalul din Halifax, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru el și au declarat decesul. Rănile erau incompatibile cu viața, iar artistul care avea doi copii nu a mai putut rezista.

„Gândurile noastre sunt la familia victimei și la cei dragi în această perioadă dificilă”, a menționat poliția.

Nu s-a găsit vinovatul

Autoritățile au deschis un dosar penal și încă se fac cercetări pentru a afla cu exactitate cine este vinovatul și deja au început căutările presupușilor criminali. Serviciul de examinare medicală din Nova Scotia a efectuat o autopsie și a stabilit că motivul morții a fost o omucidere.

Familia nu a vorbit despre acest subiect și toți cei care l-au cunoscut sunt în stare de șoc. Mai mulți artiști cunoscuți au fost îndurerați de pierderea rapperului și, înainte de a-l conduce pe ultimul drum, i-au adus acestuia un ultim omagiu pe rețelele de socializare.

„Hiphopul l-a pierdut pe unul dintre cei mai buni luptători ai tuturor timpurilor… RIP.. Regii nu mor niciodată”, a scris Eminem pe rețelele de socializare.

„Unul dintre rapperii mei favoriți. RIP”, a scris Eminem pe contul său personal de Instagram.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top