Loredana Groza, imagine de excepție cu mama ei. Cum arată femeie la aproape 80 de ani

Media/TV

Loredana Groza, imagine de excepție cu mama ei. Cum arată femeie la aproape 80 de ani

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute vedete din țară. Celebra cântăreață arată într-un mare fel și nu își arată deloc vârstă și, dacă vă întrebați de unde a moștenit frumusețea, răspunsul este: de la mama ei. Femeia care i-a dat viață are o genă bună, pe care a moștenit-o și artista. Imaginea cu aceasta a șocat pe toată lumea.

Mama Loredanei, veșnic tânără

Loredana Groza este una dintre cele mai iubite artiste din România. Este foarte apreciată atât pentru talentul ei, pentru timbrul vocal special, dar mai ales pentru felul în care arată. Este noncomformistă și pozează mereu sexy, dar are și cu ce să se laude. A trecut de 50 de ani, dar nu ai zice deloc că are această vârstă, ceea ce nu este de mirare.

Vezi și: Andreea Esca a recunoscut: cele cinci lucruri care o păstrează veșnic tânără

Astăzi, a publicat o imagine impresionantă cu mama ei, care a șocat pe toată lumea. Artista a vrut să îi ureze femeii care i-a dat viață cele mai bune gânduri cu ocazia zilei sale de naștere și să îi mulțumească pentru omul care a devenit datorită ei.

Detaliul pe care toți l-au observat a fost felul în care arată mama Loredanei, deși a împlinit venerabila vârstă de 77 de ani. Femeia a primit o mulțime de comentarii legate de acest aspect, care cu siguranță au făcut-o mândră pe Lori, care mereu a vorbit frumos despre părinții ei și a recunoscut că datorită lor a reușit să ajungă la nivelul la care este acum.

“La multi ani ! Ce doamna deosebita, cu fața luminoasă si emanand bunătate. O sa aiba viata lunga, după aspectul fizic, si ii doresc multa sanatate si bucurii binecuvântate.
La multi ani doamna,sunteți o frumoasa,sa aveți sănătate maximă și să rămâneți mereu cu acest zambet.”, au fost doar unele dintre comentarii.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top