Andreea Esca a recunoscut: cele cinci lucruri care o păstrează veșnic tânără

Media/TV

Andreea Esca a recunoscut: cele cinci lucruri care o păstrează veșnic tânără

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Celebra știristă de la ProTV este iubită de o mulțime de oameni, care vor, totodată, să afle și care este secretul tinereții sale. Arată la fel ca în tinerețe, deși a ajuns la 50 de ani, iar acum a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă maximă.

Andreea Esca, secretul tinereții fără bătrânețe

Andreea Esca a fost mereu o femeie apreciată, iubită de o țară întreagă. Pe lângă talentul său jurnalistic, șochează și cu fizicul ei de invidiat. Chiar dacă a ajuns la 50 de ani, arată în mare fel și reușește să se mențină tânără. Mulți se întreabă dacă apelează la ajutorul esteticianului sau are alt secret, așa că vedeta a decis să clarifice situația.

Vezi și: Ce salarii sunt în presă, cât câștigă un prezentator sau redactor

Vedeta mărturisește că nu are cel mai sănătos stil de viață, dar încearcă să nu exagereze cu nimic. Merge regulat la sală și nu are vicii precum alcoolul sau tutunul, lucruri despre care crede că au un rol important în aspectul ei fizic. De altfel, are mereu ceva de făcut, se distrează și încearcă să se înconjoare de oameni frumoși, ceea ce o face să se simtă mereu bine.

„Nu știu dacă am cel mai sănătos stil de viață. Dar merg la sport dintotdeauna, în mod regulat. N-am fumat niciodată, nu știu dacă contează. Alcool nu prea beau.

Adică, nu știu, beau câte un pahar undeva, așa, de gust, dar nu e pasiunea mea. Dansez mult, îmi place muzica. Am prieteni foarte simpatici, am o familie foarte frumoasă. Poate că toate aceste lucruri la un loc se cheamă, cumva, o viață sănătoasă”, a dezvăluit Andreea Esca.

Andreea Esca, atentă la imaginea ei

Andreea a explicat că nu are niciun secret și ideea ei nu este să își ascundă vârsta, dar încercă să aibă grijă de ea și să trăiască sănătos și plăcut. Acceptă trecerea anilor și nu este deloc frustrată că a trecut de etapa de tinerețe, dar nu consideră un lucru greșit când poți observa câți ani are un om.

„Nu știu dacă îmi arăt sau nu vârsta.  Nu știu dacă e o problemă să-ți arăți vârsta. Important este să te simți bine și să accepți lucrurile care sunt absolut normale și naturale și să reușești să faci din fiecare zi din viața ta ceva plăcut. Asta e tot”, a adăugat Andreea Esca.

Andreea Esca a mărturisit că este foarte atentă la imaginea ei și îi place să se îmbrace în pas cu moda, dar nu consideră că hainele scumpe înseamnă totul, din contră. Andreea Esca se declară o mare susținătoare a designerilor români și susține portul popular.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top