Prosport.ro anunță că Simona Halep divorțează

Media/TV

Prosport.ro anunță că Simona Halep divorțează

Simona Halep trăiește cea mai grea perioadă a vieții sale, deși nimeni nu se aștepta că va primi o astfel de lovitură. Conform celor de la Prosport, celebra sportivă  divorțează de Toni Iuruc la mai puțin de un an de când cei doi s-au căsătorit civil. Din primele informații, cei doi ar fi luat împreună această decizie.

Simona Halep s-a despărțit de Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc divorțează, după mai puțin de un an de când și-au unit destinele la starea civilă. Conform surselor Prosport, aceștia ar fi decis să se separe din cauza distanței, care nu le permite să petreacă suficient timp împreună, așa cum ar trebui să facă o familie adevărată.

Sursele ProSport susțin că Halep și Iuruc vor divorța la notar, pentru că au luat de comun acord această decizie și nu au nimic de obiectat. Interesul lor ar fi să divorțeze cât mai repede, motiv pentru care au ales această cale. Joi ar urma să facă pasul cel mare, după care vor merge complet pe drumuri diferite.

Toni Iuruc, prima declarație

Toni Iuruc a fost contactat de cei de la Fanatik pentru a discuta despre subiectul legat de divorț. Acesta a precizat că nu vrea să comenteze acest aspect care privește viața lui privată, dar a asigurat că nu va divorța joi, așa cum se speculează.

”Nu comentez viața noastră privată… Nu, nu divorțez mâine… Nu mai insistați, no comment”, a declarat Toni Iuruc.

Cei doi nu ar împărți averea

Se pare că cei doi nu au nimic material de împărțit, pentru că așa s-au înțeles la începutul mariajului. Au stabilit că, în cazul în care se vor despărți, fiecare va pleca cu ce a venit.

Conform acelorași surse, părinții acestora ar fi încercat să îi facă să se răzgândească și să își mai dea o șansă, motiv pentru care au mers într-o excursie în Grecia. Acolo, ar fi lămurit lucrurile, dar s-a ajuns tot la divorț.

La data de 13 noiembrie urma ca cei doi să își jure iubire veșnică în fața altarului, iar apoi să facă o petrecere de zile mari. Nunta ar fi trebuit să aibă loc la Cazinoul din Sinaia, la finalul sezonului competițional, pentru a avea timp de toate.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top