Cu cine s-a iubit Simona Halep înainte de Toni Iuruc. Cine le-a interzis să fie împreună

Media/TV

Cu cine s-a iubit Simona Halep înainte de Toni Iuruc. Cine le-a interzis să fie împreună

Simona Halep este una dintre cele mai cunoscute tenismene din lume. Se bucură de mare succes la nivel mondial și a avut parte de multe reușite până acum. Se pare, însă, că nu i-a mers prea bine în dragoste și, înainte de divorțul de Toni Iuruc, ar mai fi avut parte de despărțiri dureroase. Sportiva a mai fost chiar la un pas de căsătorie și a avut parte și de o iubire interzisă, în care au intervenit alții.

Simona Halep, iubire interzisă

Simona Halep a fost mereu o persoană extrem de retrasă, care nu a vorbit prea mult despre viața personală și a vrut să păstreze doar pentru ea astfel de aspecte. Totuși, anumite lucruri au ieșit la iveală în timp, deși sportiva nu și-ar fi dorit să se afle, pentru că mereu a fost mai secretoasă.

Într-un timp, s-a speculat că s-ar fi iubit cu Andrei Mlendea care i-ar fi fost și antrenor o bună perioadă de timp. Simona avea pe atunci doar 18 ani, iar relația a fost ținută ascunsă până în 2013, când lucrurile ar fi început să fie destul de evidente între ei și toată lumea a remarcat apropierea.

Cei doi s-ar fi iubit, dar la scurt timp ar fi fost despărțiți chiar de tatăl sportivei, când acesta și-ar fi dat seama că între ei se înfiripă ceva. Nu era de acord cu ideea lor și a vrut ca relația să fie una strict profesională și nimic mai mult, motiv pentru care l-a concediat pe antrenor.

”Ştiu că a avut o relaţie cu un antrenor tânăr care a antrenat-o înaintea lui Marcu (n.r. – Andrei Mlendea). Nu-mi amintesc cum îl cheamă, dar tatăl ei l-a concediat când a simţit că e ceva între ei. Nu i-a convenit că Simona avea o relaţie cu antrenorul”, susțin sursele.

Ulterior, cei doi ar mai fi dat o șansă iubirii lor și au mai fost împreună câțiva ani mai târziu, până când în 2013 s-au despărțit definitiv și au rupt orice legătură.

Simona ar mai fi fost la un pas de căsătorie

Simona Halep a mai avut o relație serioasă înainte de Toni Iuruc, cu care s-a și căsătorit. Simona Halep a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de fiul lui Teia Sponte, Costa, care a durat până în anul 2016. Cei doi au fost împreună o perioadă bună de timp și Costa o făcea fericită pe sportiva noastră, dar se pare că lucrurile au luat o altă formă în timp și au apărut neînțelegerile.

Chiar și bunica jucătoarei de tenis i-a văzut împreună pentru tot restul vieții și apropiații spun că cei doi urmau chiar să se căsătorească, dar lucrurile au evoluat diferit și au decis să meargă pe drumuri separate. Simona s-a căsăroti apoi, iar Costa Sponta este și el un bărbat la casa lui.

La scurt timp după despărțirea de Simona, tânărul afacerist s-a căsătorit cu o altă tânără din Constanța și cei doi sunt fericiți acum. Mai mult, tânărul l-a făcut mândru pe tatăl lui, pentru că a dus mai departe cu succes afacerile familiei.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top