Anda Adam, în culmea fericirii! Logodnicul ei a făcut anunțul: “Să avem gemeni!”

Media/TV

Anda Adam, în culmea fericirii! Logodnicul ei a făcut anunțul: “Să avem gemeni!”

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Celebra vedetă se bucură de mare succes în plan profesional și este iubită de o mulțime de oameni. De ceva timp îi merge foarte bine și în plan amoros, iar logodnicul ei a dat de veste chiar că se pregătesc să devină părinți.

Anda și Joseph, nuntă cu fast

Anda Adam trăiește cea mai frumoasă poveste de iubire alături de logodnicul ei. A suferit mult în trecut, dar acum și-a găsit fericirea și se declară o femeie împlinită. A trecut printr-un divorț dureros, dar acum nu se mai gândește la trecut și se bucură de prezent.

Deși nu se cunosc de mult timp, relația lor a evoluat rapid și Joseph a cerut-o deja in căsătorie pe celebra artistă. Au planuri mari de viitor și au plănuit și nunta, care se anunță a fi una mare, cu mulți invitați. Nu au dat prea multe despre marele eveniment, dar cert este că va avea loc peste hotare.

“Cum a fost și cererea în căsătorie la Cappadocia așa va fi și nunta! Nu pot să vă spun mai multe! Altfel nu va mai rămâne surpriză. Cu siguranță, ca două indicii, nunta nu va fi nici în România, nici în Elveția!

Ne-am îndrăgostit aproape la prima vedere și fiecare zi e tot mai plină de iubire și înțelegere! Ne înțelegem foarte bine și ne completăm, suntem ca Yin și Yang.”, a spus iubitul Andei. 

Cei doi îndrăgostiți vor gemeni

Cei doi au, însă, și alte planuri. De curând, artista și logodnicul ei au vorbit despre copii. Se pare că își doresc o familie numeroasă și, chiar dacă o mai au în grijă și pe fiica Andei din prima căsnicie, nu se opresc la un singur copil, ci își doresc gemeni. Amândoi speră că vor deveni părinți, dar nu grăbesc lucrurile.

Cât despre gen, cei doi au preferințe și spun că i-ar încânta să aibă două fete. Mai mult, artista speră că ambiele vor avea ochii la fel de frumosi ca ale tatălui lor, fiind detaliul ce a atras-o cel mai mult la acesta.

“Sperăm să avem gemeni cât mai repede, două fete gemene, una cu ochii albaștri, una cu ochii ei!”, a declarat Joseph pentru ciao.ro.

“Și vreau două gemene cu el, care să aibă ochii lui!”, și-a completat artista logodnicul.

 

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top