Media/TV

Cum se simte Florin Salam, la o lună de când s-a anunțat că a murit. Familia face dezvăluiri importante

Florin Salam este unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului. Celebrul manelist a fost ținta unei știri false de curând, care a pus pe jar întreaga țară. La o lună de când presa l-a făcut mort, familia face dezvăluiri despre cum se simte cel intitulat regele manelelor.

Florin Salam s-a recuperat

Florin Salam este unul dintre cei mai mari maneliști din România. Este iubit de o țară întreaga și piesele sale fac furori cu fiecare apariție. Este un personaj de drept interesant, care face spectacol și a schimbat complet lumea muzicii românești. Fiind celebru, nu a scăpat nici de efectele negative ale acestei părți.

În urmă cu aproximativ o lună, s-a scris în presă că ar fi murit. Această știre a ocupat, pentru câteva ore, principala pagină a tabloidelor. Ulterior, manelistul a intervenit și a clarificat situația, demonstrând tuturor că este în viață, simțindu-se rău din cauza infectării cu Covid. A fost dezamăgit de cum se procedează la noi în țară, în presa românească, dar a trecut cu bine peste tot.

A revenit pe scenă și, în ciuda celor care îi vor răul, se simte și foarte bine. Totuși, familia încă este rezervată în declarații. Nepotul său a vorbit pentru Spynews despre starea acestuia, dar fără a intra prea mult în detalii. Câștigătorul de la X Factor a povestit că Florin Salam se simte acum mai bine și că și-a reluat programul obișnuit, fiind din nou prezent pe scenă. Deși fiica lui, Betty, susținea că acesta are nevoie de recuperare, se pare că n-a putut sta prea mult departe de scenă.

”Florin în momentul de față cântă, nu pot, poate, să dau date coerente și clare. Florin, după cum știe și toată lumea, cântă și e ok, asta știu și pot spune și eu, nu am mai multe de adăugat…”, a spus Adrian Petrache.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top