Mesajul lui Vladimir Putin după moartea reginei Elisabeta

Știri externe

Mesajul lui Vladimir Putin după moartea reginei Elisabeta

Vladimir Putin a transmis un mesaj de condoleanțe după Reginei Elisabeta a II-a, în condițiile în care recent propaganda rusă dezvăluia cât de ușor ar putea fi Marea Britanie ștearsă de pe hartă. Putin a uimit pe toată lumea cu mesajul său prin care a transmis sprijin membrilor familiei regale britanice.

Vladimir Putin a trimis un mesaj de condoleanțe pentru poporul britanic și familia regală

Președintele rus a transmis curaj și putere britanicilor în fața pierderii uriașe și a declarat că sprijină familia regală și întregul popor britanic.

„Vă doresc curaj şi puterea de a îndura în faţa acestei pierderi grele şi ireparabile. Permiteţi-mi să vă transmit sincere condoleanţe şi sprijin către membrii familiei regale şi către întregul popor al Marii Britanii”, a transmis Vladimir Putin prin intermediul unui comunicat remis agențiilor de presă ruse și preluat de Reuters.

Regina Elisabeta s-a stins din viață joi, 8 septembrie, la castelul Balmoral din Scoția. De la primele ore ale zilei Palatul Buckingham a anunțat că suverana nu se simte deloc bine și medicii sunt îngrijorați pentru starea ei de sănătate. La scurt timp membrii familiei regale s-au îndreptat spre Balmoral. Zeci de oameni se adunaseră deja la porțile palatului Buckigham în așteptarea tristei vești care a venit mai repede decât am fi crezut: regina s-a stins!

Prim-ministrul a fost primul membru al Gubernului care a ieșit cu declarații după moartea Reginei. Liz Truss a afirmat, joi seară, că regina Elisabeta a II-a a condus cu graţie şi demnitate, iar Marea Britanie a crescut şi înflorit datorită ei. “Suntem devastaţi. Marea Britanie a crescut şi înflorit datorită ei. A fost lidera a 57 de state din toată lumea. Suntem o naţiune strălucitoare datorită ei, a condus cu graţie şi deminitate. A fost iubită şi admirată în Marea Britanie şi în toată lumea. Devotamentul ei este un exemplu pentru noi toţi. A atins vieţile a milioane de oameni. Vom celebra viaţa ei strălucitoare. Lasă în urmă o moştenire fabuloasă. Acum coroana trece la Majestatea Sa Charles III, Suntem alături de familia regală. Suntem acum într-o nouă eră. Dumnezeu să-l aibă în pază pe rege”, a spus Liz Truss.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top