Știri interne

Doliu în lumea sportului românesc. A murit o legendă

Doliu în lumea sportului românesc. A murit o legendă

Este o zi tristă pentru lumea sportului românesc. A plecat dintre noi un nume mare, o legendă, un profesionist și un om minunat. Fostul antrenor al echipei de fotbal Universitatea Craiova, Nicolae Țicu Zamfir s-a stins din viață miercuri, 14 septembrie, la vârsta de 78 de ani.

Doliu în lumea sportivă din România

Fostul antrenor al echipei de fotbal Universitatea Craiova, Nicolae Țicu Zamfir a murit la vârsta de 78 de ani. Vestea tristă cu privire la trecerea sa în neființă a fost dată de către reprezentanții Clubului sportiv Universitatea Craiova, printr-un mesaj pe pagina oficială de Facebook.

“Zi tristă pentru întreaga suflare alb-albastră. Din păcate, profesorul emerit Nicolae Zamfir ne-a părăsit în cursul zilei de astăzi. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate”, a transmis sportul doljean.

Marile performanțe din trecut ale clubului sunt legate de numele lui Nicolae Zamfir. Acesta a fost unul dintre artizanii echipelor care au scris legenda fotbalului craiovean. De altfel, Nicolae Zamfir s-a alăturat proiectului renașterii Universității Craiova în iarna lui 2013, punându-și priceperea în slujba construirii unui Centru de Juniori puternic.

Profesorul emerit a fost implicat activ în protocolul de colaborare dintre Universitatea din Craiova și Universitatea Craiova.

La postarea clubului sportiv care anunță moartea fostului antrenor s-au adunat sute de comentarii din partea celor care l-au cunoscut pe Nicolae Zamfir, au lucrat cu el, sau pur și simplu l-au apreciat ca om și ca profesionist.

“Odihnă veșnică! Maestrul Nicolae Zamfir este cel care l-a văzut jucând fotbal la Dunărea Calafat în primăvara lui ’82 pe Gică Popescu și la adus la Universitatea Craiova!/ Dumnezeu să-l odihnească în pace! Parcă la meciul cu Farul Constanța a dat lovitura de început a meciului, ce este viață omului!
Condoleante familiei indoliate!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Dumnezeu să-l aibă în paza sa!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top