Știri interne

Astrologul Mădălina Manole a murit. Vestea tristă a fost anunțată de apropiații săi în mediul online

Astrologul Mădălina Manole a murit. Vestea tristă a fost anunțată de apropiații săi în mediul online

Astrologul Mădălina Manole a murit luni seara. Informația potrivit căreia cel mai cunoscut astrolog din media s-a stins din viață a venit prin intermediul rețelelor de socializare. Pagina Mădălinei Manole este plină cu mesaje de condoleanțe.

Conforma Antena 1, Surse din apropierea familiei spun că Mădălina Manole a fost internată în 2022 suferind de colică abdominală, deshidratare completă și blocaj renal. Informația este extrasă dintr-o conversație pe care Mădălina Manole a avut-o cu un apropiat de-al său care a furnizat pentru A1.ro informațiile.

Trecerea sa în neființă a venit ca un fulger pentru apropiații săi și cei care o cunoșteau. O postare fixată pe pagina sa de Facebook anunță cu tristețe decesul astrologului Mădălina Manole: “Așa cum, probabil, unii dintre voi au aflat deja, Mădă a plecat aseară într-o lume mai bună. Vom reveni cu informații despre ziua când ne vom despărți, doar fizic, de ea, imediat ce vom avea detalii. Vă mulțumim!”.

Moartea subită a astrologului a îndurerat inimile tuturor: “Sincere condoleanțe! Cuvinte sunt de prisos! Suflet tânăr, destin nedrept…”/“Nu îmi vine să cred …simpla, caldă și extrem de muncitoare cu un gând și o vorbă bună pentru fiecare. Ceea ce pot sa spun este că îmi doresc enorm ca sufletului ei sa fie așezat acolo unde merită în Lumina pentru că Madalina Manole va rămâne mereu o Lumină”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate pe pagina sa.

A fost inginer specializat în electronică şi telecomunicaţii, însă cu timul astrologia i-a devenit profesie.

Astrologul Mădălina Manole a căpătat experienţă în presă, a făcut pe rând, televiziune, bifând apariții la Observator, TVR 2, Look TV sau Digi 24, apoi s-a îndreptat către print şi online unde a realizat pentru numroase publicații rubrica dedicată horoscopului, potrivit tvr.ro.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top