Aceasta este cea mai puternica zodie feminina a horoscopului! Nimeni nu ii sta in cale

Media/TV

Horoscop Neptun retrograd. Impact puternic pentru Berbeci, secrete nedorite pentru Lei

Horoscop Neptun retrograd. Impact puternic pentru Berbeci, secrete nedorite pentru Lei

Horoscop Neptun retrograd. De pe 30 iunie și până pe 6 decembrie, Neptun va fi retrograd în semnul Peștilor. Iată sunt cele mai afectate zodii!

Horoscop Neptun retrograd. Neptun retrogradează în fiecare an pentru aproximativ jumătate de an, scrie astrosens.ro.

Planeta Neptun este empatică și ne permite să gândim dincolo de noi înșine. Totodată, este și haosul, dizolvarea și credința fără margini. Cei mai afectați vor fi nativii cu marcaj mutabil în astrogramă: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Horoscop Berbec/Ascendent în Berbec
Pentru Berbeci, retrogradarea lui Neptun va avea un impact puternic. Este posibil să ai niște semnale, așa că fii atent. Realizează și acceptă prioritățile.

Horoscop Taur/Ascendent în Taur
La tine, s-ar putea să observi că oameni apropiați devin mai distanți. Totodată, relațiile tale vor fi puse la încercare. Nu te teme, mai bine petrece mai mult timp retras.

Horoscop Gemeni/Ascendent în Gemeni
Poate veni un val de energie în zona de carieră. Dar te vei întreba dacă te afli în locul potrivit. Nu face nimic ieșit de comun.

Horoscop Rac/Ascendent în Rac
Pentru Rac, retrogradarea lui Neptun va avea efecte în zona spirituală. În consecință, poți fi mai sensibil decât de obicei, dar mai deschis către unele credințe.

Horoscop Leu/Ascendent în Leu
Leii ar trebuie să fie atenți la relațiile în care vor intra pe parcursul acestei retrogradări ale lui Neptun. S-ar putea să îți pierzi mințile sau să afli secrete nedorite.

Citește mai departe pe astrosens.ro

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top