Media/TV

Ce acuze îi aduce soțul Danei Roba: „A fost amanta lui Guță, am poze cu ea venind la 1 noaptea”

Ce acuze îi aduce soțul Danei Roba: „A fost amanta lui Guță, am poze cu ea venind la 1 noaptea”

Daniel Balaciu a făcut o serie de declarați uimitoare cu privire la încă actuala sa soție, Dana Roba, după ce aceasta l-a acuzat de violență domestică. Bărbatul a aruncat cu acuzații în stânga și în dreapta, chiar dacă se află în arest.

Povestea dintre Dana Roba și Daniel Balaciu a atras atenția multora din momentul în care bărbatul a recurs la un gest extrem. Make-up artista a ajuns în spital, în stare gravă, din cauza loviturilor pe care le-a primit din partea bărbatului care ar fi trebuit să o protejeze.

Daniel Balaciu, acuzații grave la adresa Danei Roba

Daniel Balaciu nu a mai putut rezista și a luat decizia de a face o primă declarație despre ceea ce s-a întâmplat în urmă cu numai o lună. Bărbatul susține că a lovit-o pe make-up artistă în legitimă apărare, deoarece aceasta devenise foarte violentă.

Piesa de rezistență a fost momentul în care Daniel a mărturisit că are dovezi clare potrivit cărora Dana Roba a avut o aventură cu Nicolae Guță. Ba mai mult decât atât, acesta susține că are dovezi clare potrivit cărora femeia ajungea acasă la copii și la ora 1 noaptea.

„În acel moment, Dana a început să mă amenințe cu interlopii și mi-a fost frică că vor veni să mă omoare. Regret ceea ce am făcut și nu o voi mai lovi niciodată pe soția mea. Dar vreau să se știe că ce s-a întâmplat a fost în legitimă apărare din cauza faptului că am fost provocat. Aș vrea să fiu judecat în libertate, pentru că fetițele mele au nevoie de mine că am lucrat 10 ani la jandarmi.

Eu m-am ocupat de fete, nu soția mea. Dana a fost amanta lui Guță și am poze cu ea venind acasă la 1 noaptea. Soția mea și-a făcut relații pentru că machiază, ea mi-a distrus familia. În toată perioada în care am fost împreună nu i-am dat nicio palmă. Menționez și că am fost campion la șah”, mai susține Daniel Balaciu.

Dana Roba, o nouă intervenție chirurgicală

În acest timp, Dana Roba își face griji multe, deoarece urmează să fie supusă unei noi intervenții chirurgicale la mâna dreaptă. Deși ambele membre superioare sunt în ghips, în următoarele trei săptămâni acesta va dispărea, iar medicii ortopezi vor avea o misiune destul de grea.

„Încerc să mă simt bine, dar nu este deloc ușor. Este greu că nu pot lucra cu mâinile astea în ghips. În vreo trei săptămâni urmează să îmi dea ghipsul jos de la mâini și să mă opereze la mâna dreaptă obligatoriu iar la mâna stângă am înțeles că s-ar putea să scap de operație, este puțin mai binișor.Nu îmi vine să cred prin ce am putut trece. Am momente când mi se înfundă nasul și mi se înfundă și capul. Este foarte greu!”, a declarat Dana Roba, pentru Click.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top