Soţul Danei Roba, supus unei expertize psihologice. A avut sau nu Daniel Balaciu discernământ în momentul în care și-a mutilat soția: "A vrut să mă omoare cu sânge rece..."

Media/TV

Soţul Danei Roba, supus unei expertize psihologice. A avut sau nu discernământ: acesta este rezultatul

Soţul Danei Roba, supus unei expertize psihologice. A avut sau nu discernământ: acesta este rezultatul

După ce și-a mutilat soția cu un ciocan, Daniel Balaciu suportă consecințele faptei grave pe care a comis-o. De curând, după cum chiar make-up artistul declară, tatăl copiilor ei, aflat în arest, a fost supus unei expertize psihologice. Ce au aflat anchetatorii, a avut sau nu Daniel Balaciu discernământ în momentul în care și-a mutilat soția?!

Potrivit declarațiilor făcute în urmă cu puțin timp de Dana Roba, Daniel Balaciu, tatăl copiilor ei, bărbatul care a lovit-o până în momentul în care a ajuns în stare gravă în spital, a fost supus unei expertize psihologice pentru a se afla dacă avea sau nu discernământ în momentul în care și-a agresat soția.

Soţul Danei Roba a fost supus unei expertize psihologice

Daniel Balaciu, soţul Danielei Roba, se află în arest preventiv pentru 30 de zile, după ce în urmă cu aproximativ o lună, i-a aplicat soției sale mai multe lovituri de ciocan. De curând, după cum chiar make-up artistul declara, tatăl copiilor ei, aflat în arest, a fost supus unei expertize psihologice pentru ca oamenii legii să stabilească dacă el avea sau nu discernământ în momentul în care a mutilat-o pe mama copiilor lui.

“S-au făcut mai multe expertize. În cadrul expertizei telefonice procurorii au aflat detalii despre tot. El s-a dus cu poliția apoi și a luat cearceaful din tomberon, ciocanul și i le-a adus procurorului. A fost audiat de două ori de anchetatori acasă câte șase ore, apoi a fost audiat de trei ori la Parchet. I s-a făcut și expertiză psihologică și au constatat că era în toate facultățile mintale. A vrut să mă omoare cu sânge rece! A premeditat tot, sunt absolut sigură”, a declarat Daniela Roba, citată de Fanatik.

Cu ce probleme se confruntă Dana Roba după ce a fost externată

În urmă cu aproximativ o lună, Dana Roba ajungea în stare gravă, la spital, după ce a fost bătută crunt de tatăl copiilor ei, Daniel Balaciu. Ulterior, make up artistul a reușit să se recupereze și a fost externată din spital, însă mărturisește că încă are dureri care sunt greu de suportat.

„Încerc să mă simt bine, dar nu este deloc ușor. Este greu că nu pot lucra cu mâinile astea în ghips. În vreo trei săptămâni urmează să îmi dea ghipsul jos de la mâini și să mă opereze la mâna dreaptă obligatoriu iar la mâna stângă am înțeles că s-ar putea să scap de operație, este puțin mai binișor.

Nu îmi vine să cred prin ce am putut trece. Am momente când mi se înfundă nasul și mi se înfundă și capul. Este foarte greu!”, a declarat Dana Roba pentru Click!.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top